Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sosnowianka321 fc siedleczka
atak Tactiek super1
58% Balbezit 42%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
51.4 gemiddelde waardering 48.9
good Schieten very good
good Passen good
excellent Verdedigen very good


6e minuut.
Foscarino onderschept slim de pass. Foscarino geeft een lange en hoge pass. Hudlánek met een sublieme pass. Yiğittürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğittürk geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Iwańczyk met de inworp. Abbatantuono probeert de bal met de borst te controleren. Iwańczyk rent richting de bal. Iwańczyk draait met de bal, schiet en ... Prieur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sosnowianka321 - fc siedleczka 0:1

24e minuut.
Dasbach geeft een hoge lob. Đuričić kopt de bal weg. Daar is Ćurtović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. do Espírito Santo bereikt de bal nog maar net als eerste. do Espírito Santo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
González Mateos geeft een hoge lob. Inworp. Trinchitella met de inworp. Kreynes geeft een hoge lob. Coma maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Abbatantuono verovert de bal door een tackle van achteren. Abbatantuono passt de bal in één keer door. Coma bereikt de bal nog maar net als eerste. Coma haalt uit met een fantastische trap. Prieur maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sosnowianka321 - fc siedleczka 0:2

36e minuut.
Robert geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abbatantuono met de inworp. Iwańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwańczyk haalt uit met een fantastische trap. Prieur bokst de bal weg.

40e minuut.
Abbatantuono is nu in balbezit. Abbatantuono passt de bal met de wreef. Robert rent richting de bal. Coma onderschept slim de pass. Coma haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sosnowianka321 55%, fc siedleczka 45%.
Sosnowianka321 - fc siedleczka 0:2

63e minuut.
Ficek is nu in balbezit. Ficek passt de bal met de wreef. do Espírito Santo is nu in balbezit. do Espírito Santo schiet op doel. Dawson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sosnowianka321 - fc siedleczka 1:2

66e minuut.
Yiğittürk geeft een hoge lob. Foscarino kopt de bal weg. Ficek probeert naar een medespeler te passen. do Espírito Santo rent richting de bal. do Espírito Santo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Abbatantuono verovert de bal door een tackle van achteren. Abbatantuono passt de bal met de wreef. Robert is nu in balbezit. Coma onderschept slim de pass. Coma draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Kreynes passt de bal zonder na te denken. Abbatantuono bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbatantuono passt de bal zonder na te denken. Iwańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwańczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Đuričić rent richting de bal. Pobuta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Đuričić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yiğittürk met een snel genomen vrije trap. Đuričić geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Coma verovert de bal door een tackle van achteren. Kreynes met een sublieme pass. Klungelig pakt González Mateos de bal. Iwańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwańczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sosnowianka321 50%, fc siedleczka 50%.
Sosnowianka321 - fc siedleczka 1:2