Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc siedleczka Sosnowianka321
super1 Tactiek atak
41% Balbezit 59%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
49.9 gemiddelde waardering 54.3
very good Schieten very good
good Passen solid
excellent Verdedigen excellent


9e minuut.
Klungelig pakt Yiğittürk de bal. Yiğittürk passt de bal met de wreef. Ćurtović is nu in balbezit. Đuričić verovert de bal door een tackle van achteren. Đuričić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Pobuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pobuta passt de bal met de wreef. Iwańczyk is nu in balbezit. Iwańczyk draait met de bal, schiet en ... Prieur probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Robert onderschept slim de pass. Yiğittürk is nu in balbezit. Yiğittürk geeft een lange en hoge pass. do Espírito Santo bereikt de bal nog maar net als eerste. do Espírito Santo schiet op doel. Dawson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Jancke speelt de bal door. Đuričić heeft problemen om de bal te vangen. Ćurtović rent richting de bal. Đuričić verovert de bal door een tackle van achteren. Đuričić draait met de bal, schiet en ... Dawson bokst de bal weg. Foscarino heeft problemen om de bal te vangen. do Espírito Santo is nu in balbezit. do Espírito Santo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc siedleczka - Sosnowianka321 0:1

29e minuut.
Coma rent richting de bal. Iwańczyk is nu in balbezit. do Espírito Santo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. do Espírito Santo krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Robert rent richting de bal. Abbatantuono onderschept slim de pass. Abbatantuono probeert naar een medespeler te passen. Iwańczyk is nu in balbezit. Iwańczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Yiğittürk kopt de bal weg. Noica probeert naar een medespeler te passen. Kreynes met een sublieme pass. Coma is nu in balbezit. Coma haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Klungelig pakt Yiğittürk de bal. Yiğittürk passt de bal met de wreef. Foscarino is nu in balbezit. do Espírito Santo onderschept slim de pass. do Espírito Santo draait met de bal, schiet en ... Dawson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc siedleczka 62%, Sosnowianka321 38%.
fc siedleczka - Sosnowianka321 0:1

46e minuut.
Gábris komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Hudlánek probeert de bal aan de voet te houden. Hudlánek met een sublieme pass. González Mateos is nu in balbezit. Coma onderschept slim de pass. Coma haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

55e minuut.
Yiğittürk is nu in balbezit. Aray begaat een overtreding. Yiğittürk raakt geblesseerd tijdens het duel. Hudlánek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Foscarino onderschept slim de pass. Klungelig pakt Ficek de bal. Ficek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Jancke kopt de bal weg. Daar is Gábris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. do Espírito Santo rent richting de bal. do Espírito Santo schiet op doel. Dawson probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Đuričić is nu in balbezit. Đuričić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wroński komt het veld opgelopen. Dawson trapt de bal weg van het doel. Abbatantuono speelt de bal door. Wroński rent richting de bal. Wroński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Dasbach geeft de bal voor. Đuričić kopt de bal weg. do Espírito Santo bereikt de bal nog maar net als eerste. do Espírito Santo haalt uit met een fantastische trap. Dawson werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

84e minuut.
Jancke met een sublieme pass. Yiğittürk rent richting de bal. Klungelig pakt Yiğittürk de bal. Yiğittürk geeft een lange en hoge pass. do Espírito Santo rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. do Espírito Santo is nu in balbezit. do Espírito Santo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc siedleczka - Sosnowianka321 0:2

87e minuut.
Robert geeft een lange en hoge pass. Inworp. Trinchitella zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wroński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Dasbach probeert naar een medespeler te passen. Aļģis heeft problemen om de bal te vangen. Aļģis geeft de bal voor. do Espírito Santo bereikt de bal nog maar net als eerste. do Espírito Santo draait met de bal, schiet en ... Dawson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc siedleczka 53%, Sosnowianka321 47%.
fc siedleczka - Sosnowianka321 0:2