Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slavia Ruda Śląska Klwatka Królewska KS
352maro Tactiek yupikayey mf
40% Balbezit 60%
67% Spel op eigen helft 33%
7 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 50.1
zeer goed Schieten redelijk
redelijk Passen solide
redelijk Verdedigen matig


5e minuut.
Krsek passt de bal in één keer door. Lucca is nu in balbezit. Lucca passt de bal met de wreef. Rotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Fulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulczyk passt de bal zonder na te denken. Kulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulikowski geeft een hoge lob. Esu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia Ruda Śląska - Klwatka Królewska KS 1:0

20e minuut.
Chomik controleert de bal met de borst. Massey geeft een hoge lob. Chomik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lucca rent richting de bal. Lucca geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Klungelig pakt Benedetich de bal. Steele speelt de bal door. Massey probeert naar een medespeler te passen. Rotaru rent richting de bal. Rotaru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Steele passt de bal zonder na te denken. Chomik is nu in balbezit. Chomik passt de bal met de wreef. Benedetich bereikt de bal nog maar net als eerste. Benedetich schiet op doel. Dudáček bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chomik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Esu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia Ruda Śląska - Klwatka Królewska KS 2:0

35e minuut.
Daar is Steele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mosetto rent richting de bal. Mosetto passt de bal in één keer door. Esu rent richting de bal. Esu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Steele speelt de bal door. Lucca bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucca passt de bal in één keer door. Rotaru is nu in balbezit. Rotaru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavia Ruda Śląska 66%, Klwatka Królewska KS 34%.
Slavia Ruda Śląska - Klwatka Królewska KS 2:0

46e minuut.
Rotaru probeert naar een medespeler te passen. Lucca rent richting de bal. Benedetich onderschept slim de pass. Benedetich schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dudáček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Esu controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia Ruda Śląska - Klwatka Królewska KS 3:0

53e minuut.
Krsek met de inworp. Grom is nu in balbezit. Grom passt de bal met de wreef. Rotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Cortinovis met een harde bal richting middenveld. Grom rent richting de bal. Met opzet legt Kulikowski zijn tegenspeler op de grond. Kulikowski krijgt een gele kaart. Grom wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Grom kan niet meer verder spelen. Pitu komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Pitu rent richting de bal. Pitu passt de bal zonder na te denken. Massey bereikt de bal nog maar net als eerste. Massey geeft de bal voor. Rotaru springt en kopt de bal. Cortinovis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Rotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucca is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Macsali. Macsali krijgt een gele kaart. Lucca is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pitu wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cortinovis trapt de bal weg. Pitu kopt de bal weg. Rotaru heeft problemen om de bal te vangen. Rotaru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Kulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulikowski passt de bal met de wreef. Chmielecki probeert de bal aan de voet te houden. Esu bereikt de bal nog maar net als eerste. Esu haalt uit met een fantastische trap. Dudáček bokst de bal weg. Fulczyk verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Pitu is nu in balbezit. Pitu passt de bal met de wreef. Krsek rent richting de bal. Krsek geeft een lange en hoge pass. Daar is Rackov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cortinovis bokst de bal weg. Rotaru is nu in balbezit. Rotaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia Ruda Śląska - Klwatka Królewska KS 3:1

85e minuut.
Mariola speelt de bal door. Esu is nu in balbezit. Esu passt de bal zonder na te denken. Benedetich heeft problemen om de bal te vangen. Benedetich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavia Ruda Śląska 68%, Klwatka Królewska KS 32%.
Slavia Ruda Śląska - Klwatka Królewska KS 3:1