Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Klwatka Królewska KS Slavia Ruda Śląska
yupikayey mf Tactiek 352maro
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
46.3 gemiddelde waardering 41.1
good Schieten solid
solid Passen average
weak Verdedigen adequate


3e minuut.
Grom speelt de bal door. Krsek met een sublieme pass. Massey speelt de bal door. Rotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotaru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Bertolino geeft een lange en hoge pass. Nyerges kopt de bal weg. Mariola heeft problemen om de bal te vangen. Druda bereikt de bal nog maar net als eerste. Druda schiet op doel. Cortinovis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Chmielecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielecki geeft de bal voor. Klungelig pakt Scarfi de bal. Rotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotaru schiet op doel. Cortinovis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Klwatka Królewska KS - Slavia Ruda Śląska 1:0

32e minuut.
Bertolino speelt de bal door. Krsek rent richting de bal. Krsek passt de bal met de wreef. Rotaru is nu in balbezit. Rotaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dudáček trapt de bal weg van het doel. Steele kopt de bal weg. Massey is nu in balbezit. Massey geeft een lange en hoge pass. Cortinovis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Steele is nu in balbezit. Steele met een sublieme pass. Massey bereikt de bal nog maar net als eerste. Massey geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Grom kopt de bal weg. Krsek rent richting de bal. Krsek speelt de bal door. Druda rent richting de bal. Druda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dudáček met een harde bal richting middenveld. Druda kopt de bal weg. Rotaru is nu in balbezit. Rotaru draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cortinovis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Fulczyk geeft de bal voor. Inworp. Chomik met de inworp. Mosetto geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Esu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Klwatka Królewska KS - Slavia Ruda Śląska 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klwatka Królewska KS 35%, Slavia Ruda Śląska 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Klwatka Królewska KS - Slavia Ruda Śląska 1:1

50e minuut.
Macsali speelt de bal door. Krsek heeft problemen om de bal te vangen. Krsek probeert naar een medespeler te passen. Rotaru rent richting de bal. Rotaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Klwatka Królewska KS - Slavia Ruda Śląska 2:1

55e minuut.
Druda is nu in balbezit. Druda passt de bal in één keer door. Steele geeft de bal voor. Klungelig pakt Rotaru de bal. Rotaru schiet op doel. Cortinovis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Klwatka Królewska KS - Slavia Ruda Śląska 3:1

59e minuut.
Klungelig pakt Nyerges de bal. Nyerges geeft de bal voor. Macsali kan de bal niet met de borst controleren. Rotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotaru draait met de bal, schiet en ... Cortinovis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Krsek speelt de bal door. Daar is Grom, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grom met een sublieme pass. Druda is nu in balbezit. Druda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Klwatka Królewska KS - Slavia Ruda Śląska 4:1

65e minuut.
Esu is nu in balbezit. Mosetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosetto passt de bal zonder na te denken. Benedetich rent richting de bal. Benedetich draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Klungelig pakt Rackov de bal. Massey bereikt de bal nog maar net als eerste. Massey met een sublieme pass. Rotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotaru haalt uit met een fantastische trap. Cortinovis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Macsali geeft een lange en hoge pass. Łączka kopt de bal weg. Massey bereikt de bal nog maar net als eerste. Massey geeft een lange en hoge pass. Krsek springt en kopt de bal. Cortinovis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Klwatka Królewska KS - Slavia Ruda Śląska 5:1

78e minuut.
Massey probeert naar een medespeler te passen. Daar is Druda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Massey bereikt de bal nog maar net als eerste. Massey geeft een hoge lob. Rotaru krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klwatka Królewska KS 38%, Slavia Ruda Śląska 62%.
Klwatka Królewska KS - Slavia Ruda Śląska 5:1