Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zaspa Gdansk 2017 Jagodanka Olsztyn
mistrzostwo Tactiek B 4-3-3 [1]
45% Balbezit 55%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
42.5 gemiddelde waardering 51.6
uitstekend Schieten solide
matig Passen redelijk
solide Verdedigen solide


3e minuut.
Fedorczak is nu in balbezit. Fedorczak passt de bal in één keer door. Kyriopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawor verovert de bal door een tackle van achteren. Gawor draait met de bal, schiet en ... Łobos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Duchewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Bugdoł de bal. Petsamo geeft een lange en hoge pass. Lévêque rent richting de bal. Lévêque draait met de bal, schiet en ... Rychłowski bokst de bal weg. Fattore bereikt de bal nog maar net als eerste. Fattore draait met de bal, schiet en ... Rychłowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaspa Gdansk 2017 - Jagodanka Olsztyn 0:1

15e minuut.
Chuyu passt de bal met de wreef. Grzechowiak rent richting de bal. Grzechowiak passt de bal in één keer door. Lévêque rent richting de bal. Lévêque draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaspa Gdansk 2017 - Jagodanka Olsztyn 0:2

18e minuut.
Bugdoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugdoł passt de bal in één keer door. Fedorczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaspa Gdansk 2017 - Jagodanka Olsztyn 1:2

21e minuut.
Fedak passt de bal in één keer door. Petsamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorczak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fedorczak is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

25e minuut.
Nahajło verovert de bal door een tackle van achteren. Stocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stocki geeft een lange en hoge pass. Gawor is nu in balbezit. Gawor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Petsamo speelt de bal door. Grzechowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzechowiak passt de bal zonder na te denken. Fattore rent richting de bal. Fattore draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lévêque is nu in balbezit. Paal! Lévêque bereikt de bal nog maar net als eerste. Lévêque schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaspa Gdansk 2017 - Jagodanka Olsztyn 1:3

36e minuut.
Witucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Witucki passt de bal met de wreef. Lazaris speelt de bal door. Lévêque rent richting de bal. Lévêque schiet op doel. Rychłowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Witucki speelt de bal door. Petsamo is nu in balbezit. Petsamo passt de bal zonder na te denken. Fattore rent richting de bal. Fattore draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaspa Gdansk 2017 46%, Jagodanka Olsztyn 54%.
Zaspa Gdansk 2017 - Jagodanka Olsztyn 1:3

46e minuut.
Bałecki komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Lazaris passt de bal met de wreef. Manoliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manoliu geeft de bal voor. Fattore springt en kopt de bal. Rychłowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Kyriopoulos onderschept slim de pass. Kyriopoulos geeft een lange en hoge pass. Manoliu kopt de bal weg. Fattore rent richting de bal. Fattore draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaspa Gdansk 2017 - Jagodanka Olsztyn 1:4

65e minuut.
Lazaris probeert naar een medespeler te passen. Petsamo is nu in balbezit. Nahajło met een sublieme pass. Gawor rent richting de bal. Gawor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Kuczen rent richting de bal. Kuczen geeft de bal voor. Gawor probeert de bal aan de voet te houden. Gawor draait met de bal, schiet en ... Bałecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaspa Gdansk 2017 - Jagodanka Olsztyn 2:4

74e minuut.
Kyriopoulos geeft een lange en hoge pass. Grzechowiak probeert naar een medespeler te passen. Fattore bereikt de bal nog maar net als eerste. Fattore haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Mandżejewski is nu in balbezit. Mandżejewski passt de bal in één keer door. Nahajło met een sublieme pass. Klungelig pakt Gawor de bal. Gawor schiet op doel. Bałecki bokst de bal weg.

89e minuut.
Kuleczka rent richting de bal. Kuleczka geeft de bal voor. Lévêque bereikt de bal nog maar net als eerste. Lévêque haalt uit met een fantastische trap. Rychłowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaspa Gdansk 2017 - Jagodanka Olsztyn 2:5

90e minuut.
Gawor met een sublieme pass. Daar is Bugdoł, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fattore is nu in balbezit. Fattore draait met de bal, schiet en ... Rychłowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaspa Gdansk 2017 50%, Jagodanka Olsztyn 50%.
Zaspa Gdansk 2017 - Jagodanka Olsztyn 2:5