Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jagodanka Olsztyn Zaspa Gdansk 2017
B 4-3-3 [1] Tactiek mistrzostwo
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
12 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.7 gemiddelde waardering 43.6
solide Schieten uitstekend
redelijk Passen matig
zeer goed Verdedigen solide


4e minuut.
Fedorczak passt de bal met de wreef. Bugdoł is nu in balbezit. Bugdoł passt de bal met de wreef. Fedak is nu in balbezit. Fedak haalt uit met een fantastische trap. Łobos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Witucki is nu in balbezit. Gawor rent richting de bal. Gawor passt de bal in één keer door. Fedak rent richting de bal. Fedak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Fattore kopt de bal weg. Manoliu rent richting de bal. Kuleczka is nu in balbezit. Manoliu onderschept slim de pass. Manoliu draait met de bal, schiet en ... Rychłowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Duchewicz is nu in balbezit. Manoliu onderschept slim de pass. Manoliu schiet op doel. Rychłowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Skočdolesa is nu in balbezit. Skočdolesa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagodanka Olsztyn - Zaspa Gdansk 2017 1:0

23e minuut.
Petsamo kopt de bal weg. Fattore rent richting de bal. Skočdolesa rent richting de bal. Skočdolesa schiet op doel. Rychłowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagodanka Olsztyn - Zaspa Gdansk 2017 2:0

25e minuut.
Petsamo geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Stocki de bal onder controle te krijgen. Manoliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Manoliu de bal. Manoliu draait met de bal, schiet en ... Rychłowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Kuczen onderschept slim de pass. Kuczen speelt de bal door. Petsamo rent richting de bal. Petsamo geeft een lange en hoge pass. Manoliu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Skočdolesa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bugdoł. Skočdolesa raakt geblesseerd tijdens het duel. Petsamo komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagodanka Olsztyn - Zaspa Gdansk 2017 3:0

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lévêque komt het veld opgelopen. Bałecki komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jagodanka Olsztyn 53%, Zaspa Gdansk 2017 47%.
Jagodanka Olsztyn - Zaspa Gdansk 2017 3:0

46e minuut.
Dušek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fedorczak met een snelle inworp. Bugdoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugdoł geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Duchewicz geeft de bal voor. Gawor heeft problemen om de bal te vangen. Kyriopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawor verovert de bal door een tackle van achteren. Gawor schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fedak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagodanka Olsztyn - Zaspa Gdansk 2017 3:1

54e minuut.
Kuczen is nu in balbezit. Kuczen geeft een lange en hoge pass. Fedak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedak geeft de bal voor. Gawor maakt een snoekduik en kopt de bal. Bałecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Stocki geeft een hoge lob. Nahajło rent richting de bal. Nahajło probeert naar een medespeler te passen. Fedak rent richting de bal. Fedak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Witucki met een sublieme pass. Mandżejewski heeft problemen om de bal te vangen. Mandżejewski speelt de bal door. Gawor rent richting de bal. Gawor haalt uit met een fantastische trap. Bałecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Witucki is nu in balbezit. Witucki geeft een hoge lob. Bugdoł kopt de bal weg. Fedak rent richting de bal. Fedak haalt uit met een fantastische trap. Bałecki bokst de bal weg.

69e minuut.
Kyriopoulos passt de bal in één keer door. Lazaris speelt de bal door. Manoliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manoliu draait met de bal, schiet en ... Rychłowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Lévêque bereikt de bal nog maar net als eerste. Lévêque schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Petsamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Petsamo passt de bal in één keer door. Lévêque rent richting de bal. Lévêque schiet op doel. Rychłowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagodanka Olsztyn - Zaspa Gdansk 2017 4:1

82e minuut.
Kuczen onderschept slim de pass. Kuczen geeft een hoge lob. Kyriopoulos probeert de bal met de borst te controleren. Gawor verovert de bal door een tackle van achteren. Gawor schiet op doel. Bałecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jagodanka Olsztyn 63%, Zaspa Gdansk 2017 37%.
Jagodanka Olsztyn - Zaspa Gdansk 2017 4:1