Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Satanos Turka Borek
Sat1 Tactiek cc
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.5 gemiddelde waardering 44.9
good Schieten good
average Passen solid
adequate Verdedigen solid


6e minuut.
Revoredo verovert de bal door een tackle van achteren. Revoredo geeft een hoge lob. Macar is nu in balbezit. Caraiman verovert de bal door een tackle van achteren. Caraiman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Klungelig pakt Pogba de bal. Macar rent richting de bal. Macar geeft een hoge lob. Milenić is nu in balbezit. Milenić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Satanos - Turka Borek 0:1

24e minuut.
Hamerlynck geeft de bal voor. Klungelig pakt Licznierski de bal. Falkensteiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamerlynck onderschept slim de pass. Hamerlynck schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Milenić bereikt de bal nog maar net als eerste. Milenić passt de bal met de wreef. Revoredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Licznierski onderschept slim de pass. Licznierski haalt uit met een fantastische trap. Vasiljević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Licznierski rent richting de bal. Revoredo verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hamerlynck. Hamerlynck krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Bedoya probeert naar een medespeler te passen. Hamerlynck rent richting de bal. Hamerlynck passt de bal in één keer door. Milenić rent richting de bal. Milenić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Satanos 63%, Turka Borek 37%.
Los Satanos - Turka Borek 0:1

47e minuut.
Hamerlynck passt de bal zonder na te denken. Licznierski is nu in balbezit. Leduchowski is nu in balbezit. Licznierski onderschept slim de pass. Licznierski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Timmer is nu in balbezit. Timmer passt de bal zonder na te denken. Hamerlynck probeert naar een medespeler te passen. Licznierski is nu in balbezit. Licznierski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Milenić bereikt de bal nog maar net als eerste. Milenić draait met de bal, schiet en ... Vasiljević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Satanos - Turka Borek 0:2

51e minuut.
Doeltrap. Ciechacki komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Ciechacki passt de bal in één keer door. Hamerlynck bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamerlynck probeert naar een medespeler te passen. Milenić rent richting de bal. Milenić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Burak heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Satanos - Turka Borek 0:3

67e minuut.
Doeltrap. Van de Verre komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Pogba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Falkensteiner is nu in balbezit. Hamerlynck legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Falkensteiner wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Caraiman neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Timmer geeft een lange en hoge pass. Hamerlynck speelt de bal door. Milenić rent richting de bal. Milenić haalt uit met een fantastische trap. Vasiljević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Satanos - Turka Borek 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Satanos 66%, Turka Borek 34%.
Los Satanos - Turka Borek 0:4