Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Klwatka Królewska KS Sosnowianka321
yupikayey mf Tactiek atak
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
3 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.2 gemiddelde waardering 49.1
adequate Schieten very good
solid Passen good
average Verdedigen solid


5e minuut.
Lucca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hudlánek is nu in balbezit. Hudlánek speelt de bal door. do Espírito Santo is nu in balbezit. do Espírito Santo schiet op doel. Dudáček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Yiğittürk verovert de bal door een tackle van achteren. Yiğittürk passt de bal zonder na te denken. do Espírito Santo bereikt de bal nog maar net als eerste. do Espírito Santo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Klwatka Królewska KS - Sosnowianka321 0:1

9e minuut.
Prieur speelt de bal door. Jancke kopt de bal weg. do Espírito Santo kan de bal niet met de borst controleren. do Espírito Santo draait met de bal, schiet en ... Dudáček probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Klwatka Królewska KS - Sosnowianka321 0:2

20e minuut.
Fulczyk met een sublieme pass. Rotaru is nu in balbezit. Robert begaat een overtreding. Robert krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Lucca geeft een lange en hoge pass. Druda is nu in balbezit. Druda passt de bal met de wreef. Rotaru is nu in balbezit. Rotaru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
do Espírito Santo passt de bal zonder na te denken. Krsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudlánek maakt een afschuwelijke overtreding. Hudlánek krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Yiğittürk is nu in balbezit. Yiğittürk passt de bal met de wreef. do Espírito Santo rent richting de bal. do Espírito Santo schiet op doel. Dudáček probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Klwatka Królewska KS - Sosnowianka321 0:3

41e minuut.
Aļģis met een sublieme pass. Yiğittürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğittürk passt de bal met de wreef. do Espírito Santo bereikt de bal nog maar net als eerste. do Espírito Santo haalt uit met een fantastische trap. Dudáček bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klwatka Królewska KS 52%, Sosnowianka321 48%.
Klwatka Królewska KS - Sosnowianka321 0:3

47e minuut.
Đuričić is nu in balbezit. Jancke speelt de bal door. Klungelig pakt do Espírito Santo de bal. do Espírito Santo schiet op doel. Dudáček maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Klwatka Królewska KS - Sosnowianka321 0:4

50e minuut.
Inworp. Yiğittürk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Đuričić rent richting de bal. Đuričić geeft een hoge lob. do Espírito Santo springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Druda kopt de bal weg. Hudlánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudlánek geeft een lange en hoge pass. do Espírito Santo is nu in balbezit. do Espírito Santo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Dasbach heeft problemen om de bal te vangen. Massey rent richting de bal. Massey passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rotaru de bal. Rotaru schiet op doel. Prieur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Rotaru onderschept slim de pass. González Mateos bereikt de bal nog maar net als eerste. González Mateos geeft een hoge lob. do Espírito Santo is nu in balbezit. do Espírito Santo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
do Espírito Santo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Forycki komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Łączka bereikt de bal nog maar net als eerste. Aļģis is nu in balbezit. Met opzet legt Łączka zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Łączka naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klwatka Królewska KS 53%, Sosnowianka321 47%.
Klwatka Królewska KS - Sosnowianka321 0:4