Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sosnowianka321 Klwatka Królewska KS
atak Tactiek yupikayey mf
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.3 gemiddelde waardering 44.2
solid Schieten average
good Passen good
very good Verdedigen adequate


2e minuut.
Aļģis probeert naar een medespeler te passen. Ficek probeert naar een medespeler te passen. do Espírito Santo met een sublieme pass. Đuričić heeft problemen om de bal te vangen. Đuričić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sosnowianka321 - Klwatka Królewska KS 1:0

30e minuut.
Massey onderschept slim de pass. Druda is nu in balbezit. Met opzet legt Aļģis zijn tegenspeler op de grond. Aļģis krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Đuričić verovert de bal door een tackle van achteren. Đuričić speelt de bal door. Yiğittürk probeert naar een medespeler te passen. do Espírito Santo rent richting de bal. do Espírito Santo draait met de bal, schiet en ... Dudáček bokst de bal weg.

35e minuut.
Steele passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Krsek de bal. Krsek met een sublieme pass. Rotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotaru draait met de bal, schiet en ... Prieur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sosnowianka321 45%, Klwatka Królewska KS 55%.
Sosnowianka321 - Klwatka Królewska KS 1:0

60e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Dudáček niet meer kan verder spelen. Komor komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Hudlánek geeft een lange en hoge pass. Steele rent richting de bal. Met opzet legt Jancke zijn tegenspeler op de grond. Jancke krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Đuričić rent richting de bal. Đuričić passt de bal in één keer door. Yiğittürk probeert naar een medespeler te passen. do Espírito Santo bereikt de bal nog maar net als eerste. do Espírito Santo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Fulczyk probeert naar een medespeler te passen. Ficek rent richting de bal. Ficek geeft een hoge lob. Đuričić is nu in balbezit. Đuričić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Rotaru kopt de bal weg. Daar is Druda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González Mateos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. González Mateos krijgt een gele kaart. Druda raakt geblesseerd tijdens het duel. Steele met een snel genomen vrije trap. Rotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotaru draait met de bal, schiet en ... Prieur bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sosnowianka321 53%, Klwatka Królewska KS 47%.
Sosnowianka321 - Klwatka Królewska KS 1:0