Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc siedleczka Slavia Ruda Śląska
super1 Tactiek 352maro
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
50.5 gemiddelde waardering 42.1
excellent Schieten very good
good Passen adequate
excellent Verdedigen average


3e minuut.
Kulikowski passt de bal in één keer door. Mariola rent richting de bal. Mariola geeft een hoge lob. Esu bereikt de bal nog maar net als eerste. Esu haalt uit met een fantastische trap. Dawson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc siedleczka - Slavia Ruda Śląska 0:1

11e minuut.
Chomik geeft de bal voor. Kulikowski heeft problemen om de bal te vangen. Kulikowski passt de bal met de wreef. Esu is nu in balbezit. Esu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Pobuta met een sublieme pass. Kulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulikowski geeft de bal voor. Esu rent richting de bal. Esu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Trinchitella is nu in balbezit. Trinchitella passt de bal zonder na te denken. Abbatantuono rent richting de bal. Iwańczyk is nu in balbezit. Iwańczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Abbatantuono met een sublieme pass. Iwańczyk heeft problemen om de bal te vangen. Iwańczyk passt de bal zonder na te denken. Coma bereikt de bal nog maar net als eerste. Coma schiet op doel. Cortinovis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc siedleczka - Slavia Ruda Śląska 1:1

40e minuut.
Kulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulikowski geeft de bal voor. Foscarino kan de bal niet met de borst controleren. Benedetich rent richting de bal. Benedetich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Mariola kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abbatantuono. Mariola is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mariola zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kulikowski heeft problemen om de bal te vangen. Kulikowski passt de bal in één keer door. Mosetto is nu in balbezit. Mosetto schiet op doel. Dawson bokst de bal weg.

43e minuut.
Abbatantuono kopt de bal weg. Coma is nu in balbezit. Rackov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rackov krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Coma is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Abbatantuono met een snel genomen vrije trap. Iwańczyk heeft problemen om de bal te vangen. Bertolino bereikt de bal nog maar net als eerste. Coma onderschept slim de pass. Coma draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Kreynes met een sublieme pass. Daar is Trinchitella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trinchitella speelt de bal door. Iwańczyk is nu in balbezit. Iwańczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc siedleczka 50%, Slavia Ruda Śląska 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc siedleczka - Slavia Ruda Śląska 1:1

47e minuut.
Macsali passt de bal in één keer door. Kulikowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pobuta. Pobuta krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Chomik onderschept slim de pass. Chomik geeft een hoge lob. Esu rent richting de bal. Esu draait met de bal, schiet en ... Dawson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc siedleczka - Slavia Ruda Śląska 1:2

73e minuut.
Mariola speelt de bal door. Kreynes rent richting de bal. Kreynes met een sublieme pass. Coma is nu in balbezit. Coma draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Noica verovert de bal door een tackle van achteren. Noica geeft een lange en hoge pass. Coma kopt de bal weg. Iwańczyk rent richting de bal. Iwańczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc siedleczka 34%, Slavia Ruda Śląska 66%.
fc siedleczka - Slavia Ruda Śląska 1:2