Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slavia Ruda Śląska fc siedleczka
352maro Tactiek super1
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
42.1 gemiddelde waardering 48
solid Schieten very good
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Bertolino heeft problemen om de bal te vangen. Iwańczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Iwańczyk speelt de bal door. Coma rent richting de bal. Coma haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Mariola geeft een hoge lob. Noica kopt de bal weg. Mariola met een sublieme pass. Kulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulikowski geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Coma rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bertolino. Coma is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Trinchitella zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Coma springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Pobuta geeft de bal voor. Iwańczyk kopt de bal weg. Daar is Bertolino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macsali rent richting de bal. Coma verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Scarfi rent richting de bal. Iwańczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Iwańczyk geeft een lange en hoge pass. Coma rent richting de bal. Coma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia Ruda Śląska - fc siedleczka 0:1

16e minuut.
Cortinovis speelt de bal door. Kreynes kopt de bal weg. Klungelig pakt Coma de bal. Abbatantuono is nu in balbezit. Abbatantuono schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Abbatantuono bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbatantuono probeert naar een medespeler te passen. Coma bereikt de bal nog maar net als eerste. Coma schiet op doel. Cortinovis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia Ruda Śląska - fc siedleczka 0:2

37e minuut.
Chomik rent richting de bal. Pobuta rent richting de bal. Pobuta geeft een hoge lob. Coma is nu in balbezit. Coma schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Mariola rent richting de bal. Mariola passt de bal zonder na te denken. Kulikowski rent richting de bal. Kulikowski geeft een lange en hoge pass. Benedetich maakt een snoekduik en kopt de bal. Dawson bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavia Ruda Śląska 67%, fc siedleczka 33%.
Slavia Ruda Śląska - fc siedleczka 0:2

46e minuut.
Gábris komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Abbatantuono passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Coma de bal. Iwańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreynes rent richting de bal. Kreynes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Mosetto verovert de bal door een tackle van achteren. Foscarino verovert de bal door een tackle van achteren. Foscarino geeft een hoge lob. Coma rent richting de bal. Coma schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Iwańczyk onderschept slim de pass. Coma is nu in balbezit. Bertolino verovert de bal door een tackle van achteren. Iwańczyk onderschept slim de pass. Iwańczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Doeltrap. Wroński komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Foscarino geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chomik met een snelle inworp. Mosetto is nu in balbezit. Mosetto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Kulikowski probeert de bal aan de voet te houden. Pobuta is nu in balbezit. Pobuta geeft een hoge lob. Coma is nu in balbezit. Coma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Scarfi is nu in balbezit. Scarfi geeft een lange en hoge pass. Aray kan de bal niet met de borst controleren. Esu is nu in balbezit. Esu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Dawson met een harde bal richting middenveld. Abbatantuono kopt de bal weg. Wroński rent richting de bal. Wroński draait met de bal, schiet en ... Cortinovis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia Ruda Śląska - fc siedleczka 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavia Ruda Śląska 61%, fc siedleczka 39%.
Slavia Ruda Śląska - fc siedleczka 0:3