Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Turka Borek Zaspa Gdansk 2017
cc Tactiek mistrzostwo
57% Balbezit 43%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 39.6
solid Schieten good
solid Passen average
very good Verdedigen solid


5e minuut.
Butea geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bugdoł met de inworp. Duchewicz is nu in balbezit. Duchewicz geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Kuleczka onderschept slim de pass. Skoczeń is nu in balbezit. Milenić is nu in balbezit. Milenić heeft problemen om de bal te vangen. Milenić haalt uit met een fantastische trap. Rychłowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Duchewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Duchewicz passt de bal in één keer door. Kuleczka heeft problemen om de bal te vangen. Milenić is nu in balbezit. Milenić schiet op doel. Rychłowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Licznierski rent richting de bal. Licznierski draait met de bal, schiet en ... Rychłowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Milenić rent richting de bal. Milenić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Turka Borek - Zaspa Gdansk 2017 1:0

29e minuut.
Nahajło is nu in balbezit. Nahajło passt de bal zonder na te denken. Hamerlynck rent richting de bal. Hamerlynck schiet op doel. Milenić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rychłowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Gawor is nu in balbezit. Gawor passt de bal zonder na te denken. Mandżejewski rent richting de bal. Mandżejewski haalt uit met een fantastische trap. Butea probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Fedak onderschept slim de pass. Fedak passt de bal met de wreef. Gawor is nu in balbezit. Gawor geeft een lange en hoge pass. Mandżejewski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Duchewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Phong onderschept slim de pass. Phong geeft een hoge lob. Licznierski rent richting de bal. Licznierski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turka Borek 46%, Zaspa Gdansk 2017 54%.
Turka Borek - Zaspa Gdansk 2017 1:0

48e minuut.
Bedoya geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bugdoł met de inworp. Duchewicz rent richting de bal. Duchewicz speelt de bal door. Wędrowycz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mandżejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandżejewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Turka Borek - Zaspa Gdansk 2017 1:1

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciechacki komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Stocki trapt de bal weg. Ciechacki kopt de bal weg. Kuleczka controleert de bal met de borst. Milenić is nu in balbezit. Milenić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turka Borek 52%, Zaspa Gdansk 2017 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Turka Borek - Zaspa Gdansk 2017 1:1