Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zaspa Gdansk 2017 Turka Borek
mistrzostwo Tactiek cc
45% Balbezit 55%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
42.9 gemiddelde waardering 44.5
excellent Schieten good
average Passen good
solid Verdedigen very good


17e minuut.
Macar geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mandżejewski met een snelle inworp. Nahajło bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahajło geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Macar geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mandżejewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nahajło rent richting de bal. Nahajło geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Fedak is nu in balbezit. Skoczeń verovert de bal door een tackle van achteren. Skoczeń probeert naar een medespeler te passen. Gawor bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawor haalt uit met een fantastische trap. Domański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Hamerlynck kopt de bal weg. Duchewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Milenić onderschept slim de pass. Licznierski is nu in balbezit. Licznierski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaspa Gdansk 2017 - Turka Borek 0:1

25e minuut.
Fedak bereikt de bal nog maar net als eerste. Phong rent richting de bal. Fedak onderschept slim de pass. Fedak geeft een hoge lob. Gawor maakt een snoekduik en kopt de bal. Domański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Skoczeń verovert de bal door een tackle van achteren. Skoczeń geeft een lange en hoge pass. Milenić is nu in balbezit. Milenić schiet op doel. Rychłowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaspa Gdansk 2017 - Turka Borek 0:2

37e minuut.
Nahajło bereikt de bal nog maar net als eerste. Timmer onderschept slim de pass. Timmer speelt de bal door. Milenić bereikt de bal nog maar net als eerste. Milenić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Doeltrap. Rychłowski trapt de bal weg van het doel. Bedoya kopt de bal weg. Licznierski rent richting de bal. Licznierski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaspa Gdansk 2017 - Turka Borek 0:3

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Skoczeń de bal onder controle te krijgen. Bugdoł is nu in balbezit. Bugdoł probeert naar een medespeler te passen. Fedorczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorczak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Daar is Stocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buitenspel voor Licznierski. Goede buitenspelval van de verdediging. Stocki neemt vlug de vrije trap. Fedorczak is nu in balbezit. Fedorczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaspa Gdansk 2017 36%, Turka Borek 64%.
Zaspa Gdansk 2017 - Turka Borek 0:3

46e minuut.
Wędrowycz komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Licznierski is nu in balbezit. Stocki verovert de bal door een tackle van achteren. Stocki probeert naar een medespeler te passen. Gawor is nu in balbezit. Gawor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zaspa Gdansk 2017 - Turka Borek 1:3

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ciechacki komt het veld opgelopen. Mandżejewski neemt de hoekschop. Gawor krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaspa Gdansk 2017 - Turka Borek 2:3

51e minuut.
Fedorczak kopt de bal weg. Timmer heeft problemen om de bal te vangen. Mandżejewski rent richting de bal. Gawor bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zaspa Gdansk 2017 - Turka Borek 3:3

54e minuut.
Grzanka kopt de bal weg. Klungelig pakt Kuleczka de bal. Milenić rent richting de bal. Milenić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaspa Gdansk 2017 - Turka Borek 3:4

63e minuut.
Arciszewski rent richting de bal. Arciszewski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kuleczka de bal. Licznierski rent richting de bal. Licznierski haalt uit met een fantastische trap. Rychłowski bokst de bal weg.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Phong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duchewicz rent richting de bal. Milenić onderschept slim de pass. Milenić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaspa Gdansk 2017 - Turka Borek 3:5

77e minuut.
Ciechacki is nu in balbezit. Ciechacki probeert naar een medespeler te passen. Phong speelt de bal door. Milenić rent richting de bal. Milenić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaspa Gdansk 2017 48%, Turka Borek 52%.
Zaspa Gdansk 2017 - Turka Borek 3:5