Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Satanos Jagodanka Olsztyn
Sat1 Tactiek B 4-3-3 [1]
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
35.6 gemiddelde waardering 50.9
good Schieten very good
average Passen good
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Miazga is nu in balbezit. Miazga geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lazaris met de inworp. Manoliu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Falkensteiner kopt de bal weg. Kyriopoulos probeert de bal met de borst te controleren. Caraiman rent richting de bal. Caraiman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Satanos - Jagodanka Olsztyn 1:0

4e minuut.
Lazaris verovert de bal door een tackle van achteren. Lazaris probeert naar een medespeler te passen. Skočdolesa rent richting de bal. Skočdolesa haalt uit met een fantastische trap. Vasiljević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los Satanos - Jagodanka Olsztyn 1:1

10e minuut.
Grzechowiak passt de bal zonder na te denken. Fattore is nu in balbezit. Fattore geeft een hoge lob. Skočdolesa rent richting de bal. Skočdolesa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Skočdolesa is nu in balbezit. Revoredo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Skočdolesa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Skočdolesa kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Satanos - Jagodanka Olsztyn 1:2

19e minuut.
Manoliu geeft een hoge lob. Grzechowiak heeft problemen om de bal te vangen. Grzechowiak passt de bal zonder na te denken. Manoliu is nu in balbezit. Manoliu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Kyriopoulos geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Revoredo de bal onder controle te krijgen. Skočdolesa rent richting de bal. Manoliu is nu in balbezit. Manoliu haalt uit met een fantastische trap. Vasiljević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Dušek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dušek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tuna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Falkensteiner geeft een hoge lob. Paal!

29e minuut.
Burak geeft de bal voor. Witucki is nu in balbezit. Witucki geeft een hoge lob. Manoliu rent richting de bal. Manoliu geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Revoredo kopt de bal weg. Daar is Leduchowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Słabosz geeft een lange en hoge pass. Caraiman is nu in balbezit. Caraiman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Fattore probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Miazga de bal. Lazaris met een sublieme pass. Skočdolesa is nu in balbezit. Skočdolesa haalt uit met een fantastische trap. Vasiljević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Skočdolesa draait met de bal, schiet en ... Revoredo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lazaris is nu in balbezit. Lazaris geeft een lange en hoge pass. Skočdolesa maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Satanos - Jagodanka Olsztyn 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Satanos 60%, Jagodanka Olsztyn 40%.
Los Satanos - Jagodanka Olsztyn 1:3

46e minuut.
Lévêque komt het veld opgelopen. Bałecki komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Lévêque rent richting de bal. Lévêque passt de bal met de wreef. Manoliu is nu in balbezit. Manoliu schiet op doel. Vasiljević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Satanos - Jagodanka Olsztyn 1:4

52e minuut.
Falkensteiner rent richting de bal. Petsamo geeft de bal voor. Lévêque kopt de bal weg. Skočdolesa is nu in balbezit. Skočdolesa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Burak is nu in balbezit. Skočdolesa verovert de bal door een tackle van achteren. Skočdolesa speelt de bal door. Lévêque is nu in balbezit. Lévêque haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Kyriopoulos kopt de bal weg. Falkensteiner rent richting de bal. Petsamo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Falkensteiner raakt geblesseerd tijdens het duel. Leduchowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Kyriopoulos rent richting de bal. Kyriopoulos passt de bal zonder na te denken. Revoredo is nu in balbezit. Manoliu verovert de bal door een tackle van achteren. Manoliu haalt uit met een fantastische trap. Vasiljević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Klungelig pakt Grzechowiak de bal. Grzechowiak passt de bal zonder na te denken. Lévêque is nu in balbezit. Lévêque haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Miazga is nu in balbezit. Miazga passt de bal in één keer door. Caraiman is nu in balbezit. Daar is Caraiman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caraiman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Klungelig pakt Burak de bal. Skočdolesa rent richting de bal. Skočdolesa passt de bal met de wreef. Lévêque is nu in balbezit. Lévêque draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Burak kopt de bal weg. Falkensteiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Petsamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkensteiner onderschept slim de pass. Falkensteiner geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Satanos 51%, Jagodanka Olsztyn 49%.
Los Satanos - Jagodanka Olsztyn 1:4