Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sosnowianka321 Jagodanka Olsztyn
atak Tactiek B 4-3-3 [1]
55% Balbezit 45%
54% Spel op eigen helft 46%
13 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.3 gemiddelde waardering 50.8
adequate Schieten solid
good Passen adequate
very good Verdedigen good


3e minuut.
Kyriopoulos is nu in balbezit. Kyriopoulos speelt de bal door. Fattore rent richting de bal. Fattore geeft de bal voor. Skočdolesa springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Hudlánek met een snelle inworp. Yiğittürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğittürk passt de bal zonder na te denken. Forycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Forycki draait met de bal, schiet en ... Łobos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Robert geeft de bal voor. Inworp. Grzechowiak met een snelle inworp. Fattore geeft een hoge lob. Lévêque maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sosnowianka321 - Jagodanka Olsztyn 0:1

38e minuut.
González Mateos rent richting de bal. González Mateos geeft een lange en hoge pass. Inworp. Witucki met de inworp. Lazaris geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lazaris zal de hoekschop nemen. Skočdolesa is nu in balbezit. Fattore is nu in balbezit. Fattore schiet op doel. Prieur bokst de bal weg.

45e minuut.
Inworp. Bałecki komt het veld opgelopen. Dasbach met een snelle inworp. Jancke geeft een hoge lob. Bałecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sosnowianka321 60%, Jagodanka Olsztyn 40%.
Sosnowianka321 - Jagodanka Olsztyn 0:1

57e minuut.
Ficek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazaris verovert de bal door een tackle van achteren. Lazaris passt de bal met de wreef. Fattore rent richting de bal. Fattore schiet op doel. Prieur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is González Mateos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fattore geeft een hoge lob. Lévêque rent richting de bal. Lévêque haalt uit met een fantastische trap. Paal! Prieur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Aļģis heeft problemen om de bal te vangen. Petsamo met een sublieme pass. Fattore is nu in balbezit. Fattore geeft een hoge lob. Lévêque krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sosnowianka321 49%, Jagodanka Olsztyn 51%.
Sosnowianka321 - Jagodanka Olsztyn 0:1