Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jagodanka Olsztyn Sosnowianka321
B 4-3-3 [1] Tactiek atak
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
51.2 gemiddelde waardering 52.5
solide Schieten solide
redelijk Passen goed
solide Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Jancke met een sublieme pass. Klungelig pakt Ficek de bal. Lazaris met een sublieme pass. Manoliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manoliu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Chuyu met een sublieme pass. Grzechowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudlánek onderschept slim de pass. Yiğittürk geeft een lange en hoge pass. do Espírito Santo krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Ficek speelt de bal door. Klungelig pakt Yiğittürk de bal. Yiğittürk speelt de bal door. Klungelig pakt do Espírito Santo de bal. do Espírito Santo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Robert kopt de bal weg. Jancke bereikt de bal nog maar net als eerste. Jancke probeert naar een medespeler te passen. Đuričić bereikt de bal nog maar net als eerste. Đuričić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Chuyu passt de bal zonder na te denken. Manoliu heeft problemen om de bal te vangen. Manoliu speelt de bal door. Skočdolesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Skočdolesa draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Skočdolesa passt de bal zonder na te denken. Fattore rent richting de bal. Fattore passt de bal in één keer door. Robert geeft de bal voor. Manoliu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Dasbach kopt de bal weg. Ficek rent richting de bal. Ficek met een sublieme pass. Đuričić heeft problemen om de bal te vangen. Đuričić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kyriopoulos geeft een hoge lob. Robert kopt de bal weg. González Mateos bereikt de bal nog maar net als eerste. Manoliu onderschept slim de pass. Manoliu draait met de bal, schiet en ... Prieur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jagodanka Olsztyn 50%, Sosnowianka321 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jagodanka Olsztyn - Sosnowianka321 0:0

46e minuut.
Lévêque komt het veld opgelopen. Bałecki komt het veld opgelopen.

48e minuut.
do Espírito Santo rent richting de bal. Witucki rent richting de bal. Jancke is nu in balbezit. Klungelig pakt Jancke de bal. Jancke draait met de bal, schiet en ... Bałecki bokst de bal weg.

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Kyriopoulos de bal onder controle te krijgen. Witucki rent richting de bal. Witucki probeert naar een medespeler te passen. Manoliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manoliu draait met de bal, schiet en ... Prieur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Jancke probeert naar een medespeler te passen. Đuričić rent richting de bal. Jancke speelt de bal door. do Espírito Santo is nu in balbezit. do Espírito Santo haalt uit met een fantastische trap. Bałecki bokst de bal weg.

72e minuut.
Inworp. Chuyu met een snelle inworp. Hudlánek met een sublieme pass. Klungelig pakt Đuričić de bal. Đuričić draait met de bal, schiet en ... Bałecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Grzechowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzechowiak geeft de bal voor. González Mateos onderschept slim de pass. Manoliu rent richting de bal. Manoliu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Lazaris is nu in balbezit. Lazaris passt de bal met de wreef. Lévêque bereikt de bal nog maar net als eerste. Lévêque draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jagodanka Olsztyn - Sosnowianka321 1:0

85e minuut.
Hudlánek met de inworp. Aļģis is nu in balbezit. Aļģis geeft de bal voor. Lazaris geeft een lange en hoge pass. Skočdolesa krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jagodanka Olsztyn 49%, Sosnowianka321 51%.
Jagodanka Olsztyn - Sosnowianka321 1:0