Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slavia Ruda Śląska Turka Borek
352maro Tactiek cc
39% Balbezit 61%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 43
solid Schieten good
adequate Passen solid
average Verdedigen solid


4e minuut.
Arciszewski met een sublieme pass. Hamerlynck rent richting de bal. Hamerlynck speelt de bal door. Milenić is nu in balbezit. Milenić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Hamerlynck speelt de bal door. Licznierski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chomik. Licznierski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Phong met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Bertolino is nu in balbezit. Licznierski verovert de bal door een tackle van achteren. Licznierski speelt de bal door. Milenić is nu in balbezit. Milenić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Mosetto is nu in balbezit. Mosetto geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Macar de bal onder controle te krijgen. Benedetich rent richting de bal. Benedetich draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Macar probeert naar een medespeler te passen. Timmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Timmer geeft een lange en hoge pass. Kulikowski kopt de bal weg. Esu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia Ruda Śląska - Turka Borek 1:0

31e minuut.
Kulikowski met de inworp. Mariola geeft een lange en hoge pass. Daar is Benedetich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esu rent richting de bal. Esu haalt uit met een fantastische trap. Domański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Skoczeń de bal onder controle te krijgen. Mariola is nu in balbezit. Skoczeń met een sublieme pass. Licznierski rent richting de bal. Licznierski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Licznierski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Van de Verre komt het veld opgelopen. Cortinovis trapt de bal weg van het doel. Skoczeń kopt de bal weg. Milenić rent richting de bal. Milenić geeft een lange en hoge pass. Cortinovis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Butea geeft de bal voor. Timmer rent richting de bal. Chomik bereikt de bal nog maar net als eerste. Timmer verovert de bal door een tackle van achteren. Timmer geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavia Ruda Śląska 50%, Turka Borek 50%.
Slavia Ruda Śląska - Turka Borek 1:0

47e minuut.
Esu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Skoczeń maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Van de Verre bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Verre draait met de bal, schiet en ... Cortinovis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Slavia Ruda Śląska - Turka Borek 1:1

50e minuut.
Milenić bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarfi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Milenić raakt geblesseerd tijdens het duel. Ciechacki komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Bertolino bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Verre onderschept slim de pass. Van de Verre passt de bal met de wreef. Timmer is nu in balbezit. Timmer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Phong geeft een hoge lob. Daar is Mariola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van de Verre rent richting de bal. Hamerlynck is nu in balbezit. Hamerlynck haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Kulikowski speelt de bal door. Benedetich bereikt de bal nog maar net als eerste. Macar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Benedetich wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Benedetich kan niet meer verder spelen. Mosetto neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia Ruda Śląska - Turka Borek 2:1

65e minuut.
Skoczeń kopt de bal weg. Hamerlynck met een sublieme pass. Van de Verre bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Verre haalt uit met een fantastische trap. Macsali probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Macsali passt de bal met de wreef. Timmer is nu in balbezit. Timmer passt de bal met de wreef. Van de Verre is nu in balbezit. Van de Verre draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavia Ruda Śląska 72%, Turka Borek 28%.
Slavia Ruda Śląska - Turka Borek 2:1