Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zaspa Gdansk 2017 fc siedleczka
mistrzostwo Tactiek super1
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 9
40.3 gemiddelde waardering 50.2
solid Schieten excellent
average Passen good
good Verdedigen very good


5e minuut.
Abbatantuono is nu in balbezit. Abbatantuono passt de bal in één keer door. Coma is nu in balbezit. Coma haalt uit met een fantastische trap. Rychłowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Grzanka heeft problemen om de bal te vangen. Iwańczyk is nu in balbezit. Iwańczyk draait met de bal, schiet en ... Rychłowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaspa Gdansk 2017 - fc siedleczka 0:1

12e minuut.
Grzanka kan de bal niet met de borst controleren. Iwańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Coma is nu in balbezit. Coma haalt uit met een fantastische trap. Rychłowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaspa Gdansk 2017 - fc siedleczka 0:2

18e minuut.
Bugdoł verovert de bal door een tackle van achteren. Pobuta verovert de bal door een tackle van achteren. Pobuta passt de bal met de wreef. Abbatantuono rent richting de bal. Abbatantuono draait met de bal, schiet en ... Rychłowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bugdoł raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pająk komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Abbatantuono is nu in balbezit. Abbatantuono passt de bal met de wreef. Coma rent richting de bal. Coma haalt uit met een fantastische trap. Rychłowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaspa Gdansk 2017 - fc siedleczka 0:3

25e minuut.
Duchewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Duchewicz geeft de bal voor. Inworp. Iwańczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abbatantuono geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Fedorczak met de inworp. Klungelig pakt Pająk de bal. Trinchitella probeert naar een medespeler te passen. Iwańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwańczyk haalt uit met een fantastische trap. Rychłowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Foscarino rent richting de bal. Foscarino geeft de bal voor. Coma is nu in balbezit. Coma draait met de bal, schiet en ... Rychłowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaspa Gdansk 2017 - fc siedleczka 0:4

41e minuut.
Stocki is nu in balbezit. Kreynes onderschept slim de pass. Kreynes passt de bal met de wreef. Coma is nu in balbezit. Coma haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Duchewicz heeft problemen om de bal te vangen. Kuleczka is nu in balbezit. Coma onderschept slim de pass. Coma haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaspa Gdansk 2017 54%, fc siedleczka 46%.
Zaspa Gdansk 2017 - fc siedleczka 0:4

51e minuut.
Noica geeft een lange en hoge pass. Fedorczak met een sublieme pass. Mandżejewski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Aray maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Iwańczyk rent richting de bal. Paal! Iwańczyk rent richting de bal. Iwańczyk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Iwańczyk rent richting de bal. Iwańczyk geeft een lange en hoge pass. Coma rent richting de bal. Coma draait met de bal, schiet en ... Rychłowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaspa Gdansk 2017 - fc siedleczka 0:5

63e minuut.
Kreynes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreynes passt de bal met de wreef. Iwańczyk rent richting de bal. Iwańczyk schiet op doel. Rychłowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaspa Gdansk 2017 - fc siedleczka 0:6

65e minuut.
Trinchitella probeert naar een medespeler te passen. Kuleczka is nu in balbezit. Coma onderschept slim de pass. Coma schiet op doel. Paal!

74e minuut.
Foscarino geeft de bal voor. Pająk kopt de bal weg. Noica rent richting de bal. Gawor onderschept slim de pass. Gawor schiet op doel. Dawson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Gawor is nu in balbezit. Ćurtović is nu in balbezit. Mandżejewski verovert de bal door een tackle van achteren. Mandżejewski draait met de bal, schiet en ... Dawson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaspa Gdansk 2017 - fc siedleczka 1:6

77e minuut.
Pobuta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trinchitella geeft een hoge lob. Iwańczyk rent richting de bal. Iwańczyk schiet op doel. Rychłowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaspa Gdansk 2017 - fc siedleczka 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaspa Gdansk 2017 53%, fc siedleczka 47%.
Zaspa Gdansk 2017 - fc siedleczka 1:7