Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Klwatka Królewska KS Los Satanos
yupikayey mf Tactiek Sat1
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 36.4
redelijk Schieten goed
solide Passen matig
matig Verdedigen redelijk


3e minuut.
Druda met een sublieme pass. Krsek geeft een lange en hoge pass. Daar is Miazga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rotaru rent richting de bal. Rotaru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Daar is Nyerges, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuna onderschept slim de pass. Tuna speelt de bal door. Caraiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Caraiman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Falkensteiner rent richting de bal. Falkensteiner schiet op doel. Dudáček probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Klwatka Królewska KS - Los Satanos 0:1

15e minuut.
Krsek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tuna rent richting de bal. Grom begaat een overtreding. Grom krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Caraiman is nu in balbezit. Steele bereikt de bal nog maar net als eerste. Caraiman onderschept slim de pass. Falkensteiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkensteiner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Łączka verovert de bal door een tackle van achteren. Falkensteiner onderschept slim de pass. Falkensteiner passt de bal zonder na te denken. Caraiman is nu in balbezit. Caraiman draait met de bal, schiet en ... Dudáček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Falkensteiner rent richting de bal. Falkensteiner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Klwatka Królewska KS - Los Satanos 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klwatka Królewska KS 53%, Los Satanos 47%.
Klwatka Królewska KS - Los Satanos 0:2

48e minuut.
Rotaru is nu in balbezit. Zəngilanlı onderschept slim de pass. Zəngilanlı geeft een hoge lob. Caraiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Caraiman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Vasiljević probeert naar een medespeler te passen. Fulczyk met een sublieme pass. Revoredo probeert de bal aan de voet te houden. Druda rent richting de bal. Druda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Krsek rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tuna met de inworp. Falkensteiner is nu in balbezit. Falkensteiner geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dudáček werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Caraiman rent richting de bal. Caraiman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Klwatka Królewska KS - Los Satanos 0:3

80e minuut.
Caraiman heeft problemen om de bal te vangen. Pogba bereikt de bal nog maar net als eerste. Pogba passt de bal met de wreef. Falkensteiner rent richting de bal. Falkensteiner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Steele passt de bal in één keer door. Łączka heeft problemen om de bal te vangen. Łączka geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Krsek de bal. Krsek draait met de bal, schiet en ... Vasiljević bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Nyerges geeft een hoge lob. Inworp. Tuna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Falkensteiner rent richting de bal. Falkensteiner geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Steele is nu in balbezit. Steele speelt de bal door. Krsek speelt de bal door. Rotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotaru schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klwatka Królewska KS 50%, Los Satanos 50%.
Klwatka Królewska KS - Los Satanos 0:3