Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sosnowianka321 Turka Borek
atak Tactiek cc
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.2 gemiddelde waardering 45.6
solide Schieten redelijk
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Aļģis probeert naar een medespeler te passen. Ficek rent richting de bal. Ficek speelt de bal door. Đuričić rent richting de bal. Đuričić draait met de bal, schiet en ... Domański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Yiğittürk speelt de bal door. Đuričić heeft problemen om de bal te vangen. Đuričić passt de bal met de wreef. do Espírito Santo rent richting de bal. do Espírito Santo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Aļģis rent richting de bal. Hamerlynck rent richting de bal. Milenić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamerlynck bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamerlynck schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. González Mateos kopt de bal weg. Hamerlynck bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamerlynck speelt de bal door. Licznierski is nu in balbezit. Licznierski schiet op doel. De bal raakt de paal. Prieur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. González Mateos geeft een lange en hoge pass. Timmer kopt de bal weg. Licznierski rent richting de bal. Licznierski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yiğittürk met een snelle inworp. Aļģis is nu in balbezit. Aļģis geeft de bal voor. do Espírito Santo krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Bedoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Aļģis onderschept slim de pass. Aļģis passt de bal zonder na te denken. do Espírito Santo rent richting de bal. do Espírito Santo passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Arciszewski geeft een lange en hoge pass. Licznierski is nu in balbezit. Aļģis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aļģis krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Jancke is nu in balbezit. Jancke speelt de bal door. do Espírito Santo rent richting de bal. do Espírito Santo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sosnowianka321 - Turka Borek 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sosnowianka321 42%, Turka Borek 58%.
Sosnowianka321 - Turka Borek 1:0

47e minuut.
Jancke passt de bal in één keer door. Ficek rent richting de bal. Ficek speelt de bal door. Đuričić bereikt de bal nog maar net als eerste. Đuričić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Bedoya passt de bal met de wreef. Milenić is nu in balbezit. Robert tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Robert krijgt een gele kaart. Milenić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ciechacki komt het veld opgelopen. Phong met een snel genomen vrije trap. Daar is González Mateos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Licznierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Licznierski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sosnowianka321 - Turka Borek 1:1

54e minuut.
Đuričić onderschept slim de pass. Jancke met een sublieme pass. do Espírito Santo bereikt de bal nog maar net als eerste. do Espírito Santo haalt uit met een fantastische trap. Domański probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sosnowianka321 - Turka Borek 2:1

65e minuut.
Hamerlynck passt de bal zonder na te denken. Robert speelt de bal door. Hudlánek heeft problemen om de bal te vangen. Milenić is nu in balbezit. Milenić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Ficek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ficek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Arciszewski de bal. Đuričić bereikt de bal nog maar net als eerste. Đuričić haalt uit met een fantastische trap. Domański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Hudlánek is nu in balbezit. Milenić verovert de bal door een tackle van achteren. Milenić speelt de bal door. Licznierski is nu in balbezit. Licznierski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Dasbach probeert naar een medespeler te passen. Ficek is nu in balbezit. Ficek passt de bal met de wreef. do Espírito Santo rent richting de bal. do Espírito Santo draait met de bal, schiet en ... Domański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. do Espírito Santo bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ficek zal de hoekschop nemen. do Espírito Santo maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Phong probeert naar een medespeler te passen. Aļģis speelt de bal door. Ciechacki probeert naar een medespeler te passen. Licznierski is nu in balbezit. Licznierski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Licznierski passt de bal in één keer door. Hamerlynck rent richting de bal. Hamerlynck speelt de bal door. Milenić rent richting de bal. Milenić haalt uit met een fantastische trap. Prieur bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sosnowianka321 58%, Turka Borek 42%.
Sosnowianka321 - Turka Borek 2:1