Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slavia Ruda Śląska Jagodanka Olsztyn
352maro Tactiek B 4-3-3 [1]
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
41.7 gemiddelde waardering 48.2
solide Schieten solide
redelijk Passen redelijk
redelijk Verdedigen goed


3e minuut.
Grzechowiak passt de bal met de wreef. Scarfi rent richting de bal. Scarfi passt de bal zonder na te denken. Lazaris rent richting de bal. Lazaris geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Lazaris met een sublieme pass. Rackov rent richting de bal. Manoliu onderschept slim de pass. Manoliu draait met de bal, schiet en ... Cortinovis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia Ruda Śląska - Jagodanka Olsztyn 0:1

34e minuut.
Lazaris rent richting de bal. Lazaris met een sublieme pass. Grzechowiak probeert naar een medespeler te passen. Manoliu is nu in balbezit. Manoliu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Manoliu heeft problemen om de bal te vangen. Manoliu probeert naar een medespeler te passen. Skočdolesa heeft problemen om de bal te vangen. Skočdolesa draait met de bal, schiet en ... Cortinovis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia Ruda Śląska - Jagodanka Olsztyn 0:2

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lévêque komt het veld opgelopen. Bałecki komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavia Ruda Śląska 62%, Jagodanka Olsztyn 38%.
Slavia Ruda Śląska - Jagodanka Olsztyn 0:2

48e minuut.
Petsamo met een sublieme pass. Grzechowiak geeft de bal voor. Skočdolesa rent richting de bal. Skočdolesa geeft een hoge lob. Lévêque krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Kyriopoulos rent richting de bal. Kyriopoulos geeft de bal voor. Rackov kopt de bal weg. Lazaris probeert de bal aan de voet te houden. Manoliu bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lazaris zal de hoekschop nemen. Skočdolesa maakt een snoekduik en kopt de bal. Cortinovis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Petsamo rent richting de bal. Petsamo passt de bal met de wreef. Lazaris met een sublieme pass. Manoliu rent richting de bal. Manoliu speelt de bal door. Cortinovis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Lévêque bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarfi begaat een overtreding. Lévêque raakt geblesseerd tijdens het duel. Grzechowiak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Macsali rent richting de bal. Skočdolesa onderschept slim de pass. Skočdolesa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Macsali rent richting de bal. Macsali passt de bal in één keer door. Lazaris heeft problemen om de bal te vangen. Lazaris geeft een hoge lob. Skočdolesa maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Rackov geeft een lange en hoge pass. Witucki geeft een hoge lob. Lévêque kopt de bal weg. Skočdolesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Skočdolesa haalt uit met een fantastische trap. Cortinovis bokst de bal weg.

88e minuut.
Kyriopoulos geeft een lange en hoge pass. Grzechowiak geeft de bal voor. Klungelig pakt Manoliu de bal. Manoliu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bertolino de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Scarfi probeert naar een medespeler te passen. Lazaris speelt de bal door. Manoliu is nu in balbezit. Manoliu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavia Ruda Śląska 64%, Jagodanka Olsztyn 36%.
Slavia Ruda Śląska - Jagodanka Olsztyn 0:2