Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Klwatka Królewska KS Zaspa Gdansk 2017
yupikayey mf Tactiek mistrzostwo
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 40.9
good Schieten excellent
good Passen average
average Verdedigen good


5e minuut.
Massey rent richting de bal. Massey passt de bal zonder na te denken. Druda bereikt de bal nog maar net als eerste. Druda haalt uit met een fantastische trap. Rychłowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Krsek geeft een hoge lob. Kuleczka kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Duchewicz heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Nyerges speelt de bal door. Massey is nu in balbezit. Massey geeft de bal voor. Rotaru maakt een snoekduik en kopt de bal. Rychłowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Klwatka Królewska KS - Zaspa Gdansk 2017 1:0

9e minuut.
Łączka passt de bal zonder na te denken. Massey rent richting de bal. Massey geeft een hoge lob. Rotaru springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Klwatka Królewska KS - Zaspa Gdansk 2017 2:0

18e minuut.
Gawor speelt de bal door. Fedak rent richting de bal. Nyerges bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedak verovert de bal door een tackle van achteren. Fedak schiet op doel. Dudáček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Gawor probeert de bal aan de voet te houden. Grom rent richting de bal. Grom geeft de bal voor. Rotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotaru schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Lucca rent richting de bal. Lucca passt de bal zonder na te denken. Druda bereikt de bal nog maar net als eerste. Druda haalt uit met een fantastische trap. Duchewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Krsek zal de hoekschop nemen. Rotaru maakt een snoekduik en kopt de bal. Rychłowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Klwatka Królewska KS - Zaspa Gdansk 2017 3:0

38e minuut.
Nahajło rent richting de bal. Nahajło geeft de bal voor. Fedak heeft problemen om de bal te vangen. Fedak schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gawor de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Nyerges geeft een lange en hoge pass. Nahajło probeert naar een medespeler te passen. Gawor bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Klwatka Królewska KS - Zaspa Gdansk 2017 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klwatka Królewska KS 49%, Zaspa Gdansk 2017 51%.
Klwatka Królewska KS - Zaspa Gdansk 2017 3:1

51e minuut.
Lucca rent richting de bal. Mądzielewski verovert de bal door een tackle van achteren. Mądzielewski geeft een lange en hoge pass. Rotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotaru schiet op doel. Rychłowski bokst de bal weg. Daar is Duchewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rotaru rent richting de bal. Rotaru draait met de bal, schiet en ... Rychłowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Klwatka Królewska KS - Zaspa Gdansk 2017 4:1

57e minuut.
Mądzielewski probeert naar een medespeler te passen. Gawor rent richting de bal. Fedak is nu in balbezit. Fedak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Klwatka Królewska KS - Zaspa Gdansk 2017 4:2

61e minuut.
Nahajło speelt de bal door. Fedak is nu in balbezit. Gawor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedak draait met de bal, schiet en ... Dudáček bokst de bal weg.

68e minuut.
Grzanka geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nyerges met de inworp. Daar is Krsek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krsek geeft de bal voor. Rychłowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Klwatka Królewska KS - Zaspa Gdansk 2017 5:2

70e minuut.
Mandżejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandżejewski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kuleczka de bal. Druda is nu in balbezit. Druda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Krsek neemt de hoekschop. Daar is Nahajło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lucca bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucca geeft een hoge lob. Paal! Rotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Klwatka Królewska KS - Zaspa Gdansk 2017 6:2

83e minuut.
Chmielecki speelt de bal door. Grom rent richting de bal. Mądzielewski onderschept slim de pass. Mądzielewski geeft de bal voor. Gawor springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Massey kopt de bal weg. Nahajło is nu in balbezit. Nahajło passt de bal met de wreef. Rotaru rent richting de bal. Rotaru draait met de bal, schiet en ... Rychłowski bokst de bal weg.

86e minuut.
Duchewicz geeft een hoge lob. Mądzielewski kopt de bal weg. Fulczyk probeert de bal aan de voet te houden. Gawor rent richting de bal. Gawor schiet op doel. Dudáček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fedak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Klwatka Królewska KS - Zaspa Gdansk 2017 6:3

89e minuut.
Mądzielewski speelt de bal door. Mandżejewski is nu in balbezit. Mandżejewski geeft een hoge lob. Mądzielewski rent richting de bal. Mądzielewski geeft de bal voor. Dudáček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fedak rent richting de bal. Fedak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Klwatka Królewska KS - Zaspa Gdansk 2017 6:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klwatka Królewska KS 54%, Zaspa Gdansk 2017 46%.
Klwatka Królewska KS - Zaspa Gdansk 2017 6:4