Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zaspa Gdansk 2017 Klwatka Królewska KS
mistrzostwo Tactiek yupikayey mf
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
42.8 gemiddelde waardering 47.5
excellent Schieten good
average Passen solid
solid Verdedigen average


8e minuut.
Rotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Stocki rent richting de bal. Rotaru verovert de bal door een tackle van achteren. Rotaru haalt uit met een fantastische trap. Rychłowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaspa Gdansk 2017 - Klwatka Królewska KS 0:1

10e minuut.
Gawor heeft problemen om de bal te vangen. Steele rent richting de bal. Gawor onderschept slim de pass. Gawor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zaspa Gdansk 2017 - Klwatka Królewska KS 1:1

19e minuut.
Gawor speelt de bal door. Fedak rent richting de bal. Fedak passt de bal in één keer door. Fedorczak is nu in balbezit. Fedorczak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Fedorczak is nu in balbezit. Fedorczak passt de bal zonder na te denken. Gawor is nu in balbezit. Gawor haalt uit met een fantastische trap. Dudáček werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Grom met een sublieme pass. Steele met een sublieme pass. Druda rent richting de bal. Rotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotaru draait met de bal, schiet en ... Rychłowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaspa Gdansk 2017 - Klwatka Królewska KS 1:2

35e minuut.
Stocki is nu in balbezit. Stocki geeft de bal voor. Łączka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandżejewski onderschept slim de pass. Mandżejewski probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Bugdoł passt de bal in één keer door. Fedorczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawor bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawor draait met de bal, schiet en ... Dudáček werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zaspa Gdansk 2017 - Klwatka Królewska KS 2:2

41e minuut.
Gawor onderschept slim de pass. Steele begaat een overtreding. Gawor is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gawor met een snel genomen vrije trap. Fedorczak maakt een snoekduik en kopt de bal. Dudáček maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Fulczyk probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaspa Gdansk 2017 - Klwatka Królewska KS 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaspa Gdansk 2017 47%, Klwatka Królewska KS 53%.
Zaspa Gdansk 2017 - Klwatka Królewska KS 3:2

54e minuut.
Druda controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Stocki maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Fulczyk controleert de bal met de borst. Gawor rent richting de bal. Gawor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Bugdoł verovert de bal door een tackle van achteren. Bugdoł geeft een hoge lob. Daar is Fulczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawor is nu in balbezit. Gawor draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Nahajło verovert de bal door een tackle van achteren. Steele rent richting de bal. Met opzet legt Nahajło zijn tegenspeler op de grond. Nahajło krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Krsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Krsek met een sublieme pass. Druda bereikt de bal nog maar net als eerste. Druda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Krsek kopt de bal weg. Fulczyk rent richting de bal. Fedorczak onderschept slim de pass. Gawor is nu in balbezit. Gawor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Massey rent richting de bal. Massey geeft de bal voor. Rotaru rent richting de bal. Rotaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zaspa Gdansk 2017 - Klwatka Królewska KS 3:3

82e minuut.
Klungelig pakt Łączka de bal. Mandżejewski rent richting de bal. Łączka begaat een overtreding. Mandżejewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Gawor zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Bugdoł is nu in balbezit. Bugdoł passt de bal in één keer door. Fedorczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawor bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawor draait met de bal, schiet en ... Dudáček bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaspa Gdansk 2017 42%, Klwatka Królewska KS 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zaspa Gdansk 2017 - Klwatka Królewska KS 3:3