Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Satanos fc siedleczka
Sat1 Tactiek super1
52% Balbezit 48%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
36.3 gemiddelde waardering 50.5
adequate Schieten excellent
average Passen good
adequate Verdedigen very good


1e minuut.
Abbatantuono passt de bal met de wreef. Coma is nu in balbezit. Iwańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwańczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Leduchowski passt de bal met de wreef. Coma is nu in balbezit. Burak bereikt de bal nog maar net als eerste. Coma verovert de bal door een tackle van achteren. Coma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Satanos - fc siedleczka 0:1

8e minuut.
Abbatantuono is nu in balbezit. Abbatantuono passt de bal met de wreef. Daar is Coma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coma haalt uit met een fantastische trap. Vasiljević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Satanos - fc siedleczka 0:2

9e minuut.
Kreynes rent richting de bal. Kreynes probeert naar een medespeler te passen. Daar is Abbatantuono, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abbatantuono geeft de bal voor. Coma springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Abbatantuono onderschept slim de pass. Abbatantuono met een sublieme pass. Kreynes met een sublieme pass. Coma is nu in balbezit. Coma draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kreynes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abbatantuono is nu in balbezit. Abbatantuono speelt de bal door. Coma is nu in balbezit. Coma haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Kreynes is nu in balbezit. Kreynes geeft de bal voor. Abbatantuono kopt de bal weg. Coma bereikt de bal nog maar net als eerste. Coma haalt uit met een fantastische trap. Vasiljević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Klungelig pakt Miazga de bal. Coma is nu in balbezit. Coma schiet op doel. Vasiljević probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Revoredo de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Caraiman is nu in balbezit. Kreynes onderschept slim de pass. Kreynes passt de bal in één keer door. Iwańczyk heeft problemen om de bal te vangen. Iwańczyk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Trinchitella geeft een hoge lob. Daar is Burak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Revoredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Coma verovert de bal door een tackle van achteren. Coma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Satanos 74%, fc siedleczka 26%.
Los Satanos - fc siedleczka 0:2

46e minuut.
Gábris komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Coma met een sublieme pass. Iwańczyk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Leduchowski. Leduchowski krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Caraiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Noica onderschept slim de pass. Falkensteiner probeert naar een medespeler te passen. Leduchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leduchowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Abbatantuono rent richting de bal. Burak onderschept slim de pass. Burak speelt de bal door. Tuna is nu in balbezit. Tuna geeft een lange en hoge pass. Dawson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Caraiman de bal. Dawson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Coma passt de bal met de wreef. Abbatantuono is nu in balbezit. Abbatantuono passt de bal met de wreef. Iwańczyk is nu in balbezit. Iwańczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Satanos - fc siedleczka 0:3

63e minuut.
Burski komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Klungelig pakt Abbatantuono de bal. Iwańczyk is nu in balbezit. Burak verovert de bal door een tackle van achteren. Coma onderschept slim de pass. Coma schiet op doel. Vasiljević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Coma rent richting de bal. Coma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Satanos - fc siedleczka 0:4

72e minuut.
Miazga kan de bal niet met de borst controleren. Coma is nu in balbezit. Coma speelt de bal door. Abbatantuono bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbatantuono draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Los Satanos - fc siedleczka 0:5

74e minuut.
Aray verovert de bal door een tackle van achteren. Aray geeft de bal voor. Coma is nu in balbezit. Coma schiet op doel. Vasiljević probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Doeltrap. Wroński komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Falkensteiner rent richting de bal. Falkensteiner passt de bal met de wreef. Caraiman controleert de bal met de borst. Caraiman haalt uit met een fantastische trap. Dawson probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Abbatantuono passt de bal met de wreef. Wroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Coma rent richting de bal. Coma schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Falkensteiner heeft problemen om de bal te vangen. Revoredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbatantuono onderschept slim de pass. Coma is nu in balbezit. Coma haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Burski passt de bal zonder na te denken. Foscarino bereikt de bal nog maar net als eerste. Foscarino geeft een lange en hoge pass. Wroński rent richting de bal. Wroński haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Los Satanos - fc siedleczka 0:6

83e minuut.
Słabosz speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trinchitella met de inworp. Burski bereikt de bal nog maar net als eerste. Burski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Pobuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuna verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gábris. Gábris krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Burak is nu in balbezit. Burak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trinchitella zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burski geeft een lange en hoge pass. Vasiljević bokst de bal weg. Burak rent richting de bal. Coma onderschept slim de pass. Coma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Satanos - fc siedleczka 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Satanos 60%, fc siedleczka 40%.
Los Satanos - fc siedleczka 0:7