Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC RELAKS FC Zawichost
katka Tactiek jk-5122
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.1 gemiddelde waardering 47.4
excellent Schieten very good
very good Passen good
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Rosołowski geeft een lange en hoge pass. Kanský kopt de bal weg. Dobiecki probeert de bal aan de voet te houden. Girasia is nu in balbezit. Girasia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Dorado bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorado passt de bal zonder na te denken. Zala is nu in balbezit. Zala geeft een lange en hoge pass. Girasia springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Daar is Trường Nhân, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosołowski verovert de bal door een tackle van achteren. Rosołowski geeft een lange en hoge pass. Girasia is nu in balbezit. Girasia draait met de bal, schiet en ... Pilecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RELAKS - FC Zawichost 1:0

7e minuut.
Wujaszczyk rent richting de bal. Wujaszczyk geeft een hoge lob. Inworp. Zygert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trường Nhân geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Craia probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zala de bal. Zala speelt de bal door. Girasia is nu in balbezit. Girasia haalt uit met een fantastische trap. Pilecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Girasia geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Dorado met een sublieme pass. Balcerowicz is nu in balbezit. Băsescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Balcerowicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dorado wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Bartczak passt de bal zonder na te denken. Lonfat bereikt de bal nog maar net als eerste. Lonfat met een sublieme pass. Sobczak is nu in balbezit. Sobczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Sobczak heeft problemen om de bal te vangen. Viklund bereikt de bal nog maar net als eerste. Viklund passt de bal zonder na te denken. Sobczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC RELAKS - FC Zawichost 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RELAKS 44%, FC Zawichost 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC RELAKS - FC Zawichost 1:1

50e minuut.
Zygert bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosołowski verovert de bal door een tackle van achteren. Rosołowski passt de bal in één keer door. Balcerowicz is nu in balbezit. Balcerowicz draait met de bal, schiet en ... Pilecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Pilecki met een sublieme pass. Sobczak kopt de bal weg. Băsescu heeft problemen om de bal te vangen. Balcerowicz rent richting de bal. Balcerowicz schiet op doel. Pilecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Rosołowski met een sublieme pass. Girasia bereikt de bal nog maar net als eerste. Girasia passt de bal zonder na te denken. Dorado bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RELAKS - FC Zawichost 2:1

61e minuut.
Viklund is nu in balbezit. Viklund passt de bal in één keer door. Kasabov is nu in balbezit. Sobczak verovert de bal door een tackle van achteren. Sobczak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Zala geeft de bal voor. Girasia bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosołowski rent richting de bal. Rosołowski geeft een lange en hoge pass. Balcerowicz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Rosołowski geeft een hoge lob. Pilecki speelt de bal door. Dorado kopt de bal weg. Rosołowski rent richting de bal. Rosołowski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Rosołowski is nu in balbezit. Rosołowski passt de bal in één keer door. Girasia is nu in balbezit. Girasia draait met de bal, schiet en ... Pilecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RELAKS - FC Zawichost 3:1

81e minuut.
Dorado passt de bal zonder na te denken. Zala is nu in balbezit. Zala geeft een lange en hoge pass. Girasia springt en kopt de bal. Pilecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RELAKS - FC Zawichost 4:1

83e minuut.
Dorado rent richting de bal. Dorado passt de bal zonder na te denken. Dobiecki rent richting de bal. Girasia onderschept slim de pass. Girasia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Klungelig pakt Rosołowski de bal. Rosołowski passt de bal in één keer door. Girasia is nu in balbezit. Girasia haalt uit met een fantastische trap. Pilecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RELAKS - FC Zawichost 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RELAKS 44%, FC Zawichost 56%.
FC RELAKS - FC Zawichost 5:1