Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Makk United Inter Wola
M a k k Tactiek mnk
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
15 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.1 gemiddelde waardering 42.1
zeer goed Schieten zwak
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


5e minuut.
Heliosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarabia begaat een overtreding. Heliosz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Heliosz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Czekański bereikt de bal nog maar net als eerste. Czekański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Makk United - Inter Wola 1:0

12e minuut.
Klungelig pakt Heliosz de bal. Karas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazelewski maakt een afschuwelijke overtreding. Bazelewski krijgt een gele kaart.

20e minuut.
da Costa Martins probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Heliosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Heliosz speelt de bal door. Pichlmaier bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichlmaier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Apardián geeft de bal voor. Benzon rent richting de bal. İbrahimoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Czekański rent richting de bal. Czekański schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Vnuk kopt de bal weg. Pichlmaier rent richting de bal. Pichlmaier geeft de bal voor. Czekański rent richting de bal. Czekański schiet op doel. Patuzzo bokst de bal weg.

33e minuut.
Apardián met de inworp. Bazelewski rent richting de bal. Bazelewski passt de bal in één keer door. İbrahimoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. İbrahimoğlu schiet op doel. Patuzzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Heliosz rent richting de bal. Heliosz geeft een hoge lob. Neaga rent richting de bal. Czekański onderschept slim de pass. Czekański draait met de bal, schiet en ... Patuzzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
İbrahimoğlu rent richting de bal. İbrahimoğlu geeft de bal voor. Czekański rent richting de bal. Czekański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Makk United - Inter Wola 2:0

44e minuut.
Pichlmaier speelt de bal door. Czekański bereikt de bal nog maar net als eerste. Czekański passt de bal in één keer door. İbrahimoğlu rent richting de bal. İbrahimoğlu haalt uit met een fantastische trap. Patuzzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Makk United 35%, Inter Wola 65%.
Makk United - Inter Wola 2:0

56e minuut.
Ochojski is nu in balbezit. Heliosz onderschept slim de pass. Pichlmaier is nu in balbezit. Pichlmaier geeft een hoge lob. Czekański springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Pichlmaier onderschept slim de pass. Pichlmaier speelt de bal door. Czekański heeft problemen om de bal te vangen. Pichlmaier bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichlmaier geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Karas geeft een lange en hoge pass. Sarabia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kolano krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Pichlmaier is nu in balbezit. Czekański rent richting de bal. da Costa Martins rent richting de bal. Czekański verovert de bal door een tackle van achteren. Czekański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Makk United - Inter Wola 3:0

85e minuut.
Kroczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Apardián verovert de bal door een tackle van achteren. Apardián probeert naar een medespeler te passen. İbrahimoğlu is nu in balbezit. İbrahimoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Makk United 32%, Inter Wola 68%.
Makk United - Inter Wola 3:0