Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Wola Makk United
Add Tactiek M a k k
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.4 gemiddelde waardering 53.5
very good Schieten very good
good Passen solid
solid Verdedigen very good


17e minuut.
Bazelewski probeert naar een medespeler te passen. Czekański bereikt de bal nog maar net als eerste. Czekański passt de bal zonder na te denken. Daar is İbrahimoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İbrahimoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Czekański rent richting de bal. Czekański probeert naar een medespeler te passen. İbrahimoğlu is nu in balbezit. İbrahimoğlu schiet op doel. Gaiardo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Wola - Makk United 0:1

41e minuut.
Kopejsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Heliosz onderschept slim de pass. Heliosz speelt de bal door. İbrahimoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. İbrahimoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Wola - Makk United 0:2

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sepioł komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Wola 58%, Makk United 42%.
Inter Wola - Makk United 0:2

47e minuut.
Kotla rent richting de bal. Bazelewski onderschept slim de pass. Bazelewski probeert naar een medespeler te passen. İbrahimoğlu is nu in balbezit. İbrahimoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Gaiardo trapt de bal weg. Pichlmaier kopt de bal weg. Klungelig pakt Czekański de bal. Czekański geeft een hoge lob. İbrahimoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Kotla onderschept slim de pass. Kotla passt de bal in één keer door. Vnuk rent richting de bal. Göndör onderschept slim de pass. Göndör schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Heliosz met een sublieme pass. Pichlmaier rent richting de bal. Pichlmaier passt de bal zonder na te denken. Wabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wabik geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Kotla geeft een lange en hoge pass. Mitreski kopt de bal weg. Göndör bereikt de bal nog maar net als eerste. Göndör haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Wola - Makk United 1:2

77e minuut.
Wabik kopt de bal weg. Bazelewski met een sublieme pass. Frąckowiak geeft een lange en hoge pass. Göndör bereikt de bal nog maar net als eerste. Göndör haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Perliński geeft een hoge lob. Inworp. Wabik met een snelle inworp. Bazelewski is nu in balbezit. Bazelewski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Wola 59%, Makk United 41%.
Inter Wola - Makk United 1:2