Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF DEGIELEK Makk United
feefe Tactiek M a k k
49% Balbezit 51%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.8 gemiddelde waardering 49.2
weak Schieten excellent
average Passen good
good Verdedigen solid


3e minuut.
Klungelig pakt İbrahimoğlu de bal. Belczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. İbrahimoğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Apardián zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Czekański is nu in balbezit. Czekański haalt uit met een fantastische trap. Boye verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF DEGIELEK - Makk United 0:1

9e minuut.
Daar is Belczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İbrahimoğlu rent richting de bal. Belczyk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! İbrahimoğlu raakt geblesseerd tijdens het duel. Czekański legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Boye bokst de bal weg. Czekański rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Wagner bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichlmaier onderschept slim de pass. Pichlmaier passt de bal met de wreef. Czekański heeft problemen om de bal te vangen. Czekański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF DEGIELEK - Makk United 0:2

25e minuut.
Boye trapt de bal weg van het doel. Heliosz kopt de bal weg. Pichlmaier speelt de bal door. Czekański is nu in balbezit. Czekański draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Daar is Topolski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heliosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Heliosz probeert naar een medespeler te passen. Czekański is nu in balbezit. Czekański haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ilis met een snelle inworp. Apardián probeert naar een medespeler te passen. Czekański bereikt de bal nog maar net als eerste. Czekański draait met de bal, schiet en ... Boye kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Belczyk de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF DEGIELEK - Makk United 0:3

32e minuut.
Ilis speelt de bal door. İbrahimoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. İbrahimoğlu probeert naar een medespeler te passen. Czekański is nu in balbezit. Czekański draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF DEGIELEK 67%, Makk United 33%.
CF DEGIELEK - Makk United 0:3

51e minuut.
Ilis met een snelle inworp. Apardián rent richting de bal. Apardián draait met de bal, schiet en ... Czekański springt en kopt de bal. Makasarashvili probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Zagdan met de inworp. Pichlmaier probeert naar een medespeler te passen. İbrahimoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. İbrahimoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF DEGIELEK - Makk United 0:4

61e minuut.
İbrahimoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Czekański rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Makasarashvili. Makasarashvili krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Ilis met een snelle inworp. Apardián is nu in balbezit. Apardián geeft een lange en hoge pass. Czekański bereikt de bal nog maar net als eerste. Czekański draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Czekański is nu in balbezit. Czekański passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Makasarashvili de bal onder controle te krijgen. İbrahimoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. İbrahimoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rąbek met de inworp. Jorbenadze bereikt de bal nog maar net als eerste. İbrahimoğlu onderschept slim de pass. İbrahimoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ilis met een snelle inworp. Apardián probeert naar een medespeler te passen. Czekański bereikt de bal nog maar net als eerste. Czekański haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Wagner rent richting de bal. Pichlmaier verovert de bal door een tackle van achteren. Pichlmaier passt de bal zonder na te denken. Czekański bereikt de bal nog maar net als eerste. Czekański draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Topolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichlmaier onderschept slim de pass. Pichlmaier passt de bal met de wreef. Daar is İbrahimoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İbrahimoğlu schiet op doel. Boye bokst de bal weg.

84e minuut.
Pichlmaier geeft een hoge lob. Belczyk heeft problemen om de bal te vangen. İbrahimoğlu rent richting de bal. İbrahimoğlu schiet op doel. Boye probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF DEGIELEK - Makk United 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF DEGIELEK 71%, Makk United 29%.
CF DEGIELEK - Makk United 0:5