Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zawichost Black Hawk United
jk-5122 Tactiek IV liga
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
49.1 gemiddelde waardering 32.5
uitstekend Schieten matig
goed Passen zwak
solide Verdedigen matig


1e minuut.
Zygert is nu in balbezit. Zygert geeft een hoge lob. Bulajski kopt de bal weg. Bruins Slot rent richting de bal. Bruins Slot schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Kiziałek kopt de bal weg. Lonfat rent richting de bal. Lonfat passt de bal in één keer door. Sobczak rent richting de bal. Sobczak schiet op doel. Chakalov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Trường Nhân geeft een lange en hoge pass. Rubelj probeert de bal met de borst te controleren. Sobczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zawichost - Black Hawk United 1:0

16e minuut.
Gehrig passt de bal in één keer door. Khắc Dũng is nu in balbezit. Ivaz onderschept slim de pass. Sobczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zawichost - Black Hawk United 2:0

25e minuut.
Rubelj onderschept slim de pass. Rubelj met een sublieme pass. Becali bereikt de bal nog maar net als eerste. Becali geeft een hoge lob. Carabaş maakt een snoekduik en kopt de bal. Pilecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Klungelig pakt Rubelj de bal. Bulajski is nu in balbezit. Sobczak onderschept slim de pass. Lonfat rent richting de bal. Lonfat passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Kiziałek probeert de bal aan de voet te houden. Rubelj is nu in balbezit. Lonfat onderschept slim de pass. Lonfat passt de bal in één keer door. Sobczak is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zawichost - Black Hawk United 3:0

35e minuut.
Diakoulas geeft een lange en hoge pass. Daar is Bulajski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viklund speelt de bal door. Sobczak is nu in balbezit. Sobczak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Chakalov met een sublieme pass. Băsescu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rubelj. Rubelj krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Zygert bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygert geeft de bal voor. Ivaz kopt de bal weg. Sobczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zawichost - Black Hawk United 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zawichost 36%, Black Hawk United 64%.
FC Zawichost - Black Hawk United 4:0

51e minuut.
Diakoulas neemt vlug de vrije trap. Kiziałek heeft problemen om de bal te vangen. Kiziałek geeft een hoge lob. Ivaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zawichost - Black Hawk United 5:0

52e minuut.
Bruins Slot heeft problemen om de bal te vangen. Khắc Dũng probeert naar een medespeler te passen. Bruins Slot bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobczak verovert de bal door een tackle van achteren. Sobczak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Viklund zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lonfat bereikt de bal nog maar net als eerste. Lonfat passt de bal zonder na te denken. Sobczak rent richting de bal. Sobczak haalt uit met een fantastische trap. Chakalov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Khắc Dũng rent richting de bal. Ivaz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Khắc Dũng is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Russo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bruins Slot kopt de bal weg. Lonfat geeft een hoge lob. Ivaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Sobczak heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Diakoulas. Sobczak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tschanz komt het veld opgelopen. Trường Nhân zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sobczak maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Inworp. Gangotena komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Tschanz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Viklund met de inworp. Sobczak rent richting de bal. Sobczak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zawichost 53%, Black Hawk United 47%.
FC Zawichost - Black Hawk United 5:0