Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC RELAKS CF DEGIELEK
katka Tactiek feefe
49% Balbezit 51%
34% Spel op eigen helft 66%
22 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51 gemiddelde waardering 37.4
uitstekend Schieten matig
solide Passen matig
goed Verdedigen goed


9e minuut.
Makasarashvili probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jakovlev kopt de bal weg. Balcerowicz heeft problemen om de bal te vangen. Balcerowicz haalt uit met een fantastische trap. Boye maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RELAKS - CF DEGIELEK 1:0

17e minuut.
Craia kopt de bal weg. Girasia controleert de bal met de borst. Ignasiak maakt een afschuwelijke overtreding. Ignasiak krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Wagner kopt de bal weg. Topolski heeft problemen om de bal te vangen. Balcerowicz is nu in balbezit. Balcerowicz schiet op doel. Boye probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RELAKS - CF DEGIELEK 2:0

20e minuut.
Dorado rent richting de bal. Dorado met een sublieme pass. Rosołowski met een sublieme pass. Balcerowicz rent richting de bal. Balcerowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RELAKS - CF DEGIELEK 3:0

23e minuut.
Rosołowski probeert naar een medespeler te passen. Girasia bereikt de bal nog maar net als eerste. Girasia geeft de bal voor. Balcerowicz springt en kopt de bal. Boye probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Klungelig pakt Ignasiak de bal. Rosołowski rent richting de bal. Rosołowski passt de bal zonder na te denken. Girasia rent richting de bal. Girasia schiet op doel. Boye bokst de bal weg.

29e minuut.
Jorbenadze met een sublieme pass. Klungelig pakt Francia de bal. Francia met een sublieme pass. Balcerowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcerowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Rąbek probeert naar een medespeler te passen. Balcerowicz rent richting de bal. Balcerowicz probeert naar een medespeler te passen. Girasia heeft problemen om de bal te vangen. Girasia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Ignasiak heeft problemen om de bal te vangen. Rosołowski speelt de bal door. Girasia bereikt de bal nog maar net als eerste. Girasia haalt uit met een fantastische trap. Boye maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RELAKS - CF DEGIELEK 4:0

40e minuut.
Topolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorado onderschept slim de pass. Dorado speelt de bal door. Girasia bereikt de bal nog maar net als eerste. Girasia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RELAKS 36%, CF DEGIELEK 64%.
FC RELAKS - CF DEGIELEK 4:0

53e minuut.
Wagner is nu in balbezit. Wagner geeft een hoge lob. Jorbenadze is nu in balbezit. Jorbenadze geeft een hoge lob. Daar is Bystrov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matthijs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Balcerowicz rent richting de bal. Balcerowicz passt de bal in één keer door. Girasia is nu in balbezit. Girasia haalt uit met een fantastische trap. Belczyk probeert de bal aan de voet te houden. Boye bokst de bal weg.

61e minuut.
Daar is Makasarashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jorbenadze met een sublieme pass. Balcerowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcerowicz schiet op doel. Boye probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RELAKS - CF DEGIELEK 5:0

63e minuut.
Rąbek rent richting de bal. Rąbek geeft een lange en hoge pass. Francia kopt de bal weg. Balcerowicz is nu in balbezit. Balcerowicz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

70e minuut.
Francia met een sublieme pass. Balcerowicz heeft problemen om de bal te vangen. Balcerowicz met een sublieme pass. Daar is Girasia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Girasia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rosołowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dorado geeft een lange en hoge pass. Daar is Balcerowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balcerowicz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RELAKS - CF DEGIELEK 6:0

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Francia met de inworp. Balcerowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcerowicz draait met de bal, schiet en ... Makasarashvili probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Boye bokst de bal weg.

84e minuut.
Klungelig pakt Yong-Ki de bal. Rosołowski rent richting de bal. Rosołowski passt de bal zonder na te denken. Girasia is nu in balbezit. Girasia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RELAKS 32%, CF DEGIELEK 68%.
FC RELAKS - CF DEGIELEK 6:0