Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Makk United FC Zawichost
M a k k Tactiek jk-5122
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
3 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
53.5 gemiddelde waardering 49.2
zeer goed Schieten solide
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Heliosz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pichlmaier bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichlmaier passt de bal in één keer door. Heliosz geeft een lange en hoge pass. Czekański maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Makk United - FC Zawichost 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Makk United 43%, FC Zawichost 57%.
Makk United - FC Zawichost 1:0

68e minuut.
Pichlmaier bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichlmaier probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Heliosz de bal. Sobczak rent richting de bal. Sobczak schiet op doel. Pauka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Viklund draait met de bal, schiet en ... Liga probeert de bal aan de voet te houden. Sobczak rent richting de bal. Sobczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Makk United - FC Zawichost 1:1

70e minuut.
Băsescu geeft de bal voor. Kolano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sobczak rent richting de bal. Sobczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Makk United - FC Zawichost 1:2

73e minuut.
Bazelewski rent richting de bal. Trường Nhân onderschept slim de pass. Trường Nhân speelt de bal door. Ivaz is nu in balbezit. Ivaz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

80e minuut.
Czekański passt de bal met de wreef. Heliosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Heliosz passt de bal met de wreef. Czekański is nu in balbezit. Czekański draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Vnuk probeert naar een medespeler te passen. Pichlmaier bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichlmaier passt de bal zonder na te denken. Czekański heeft problemen om de bal te vangen. Czekański draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Pilecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Zygert verovert de bal door een tackle van achteren. Trường Nhân is nu in balbezit. Skorupka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trường Nhân raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Makk United 52%, FC Zawichost 48%.
Makk United - FC Zawichost 1:2