Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Wola FC Zawichost
mnk Tactiek jk-5122
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
45.3 gemiddelde waardering 50.1
average Schieten solid
solid Passen good
solid Verdedigen very good


7e minuut.
Kopejsek probeert naar een medespeler te passen. Sepioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Băsescu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Băsescu krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Perliński onderschept slim de pass. Perliński geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bartczak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Viklund geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Kopejsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopejsek met een sublieme pass. Sepioł is nu in balbezit. Sepioł haalt uit met een fantastische trap. Pilecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Wola - FC Zawichost 1:0

43e minuut.
Kanský geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kopejsek met de inworp. Pennaccino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pennaccino geeft een lange en hoge pass. Pilecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Wola 51%, FC Zawichost 49%.
Inter Wola - FC Zawichost 1:0

55e minuut.
Zygert met de inworp. Trường Nhân is nu in balbezit. Trường Nhân passt de bal met de wreef. Sobczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobczak draait met de bal, schiet en ... Gaiardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Čabulis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Żmijewski komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Băsescu verovert de bal door een tackle van achteren. Băsescu geeft een hoge lob. Ivaz rent richting de bal. Ivaz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Viklund speelt de bal door. Daar is Bartczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bartczak geeft een lange en hoge pass. Sobczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Trường Nhân geeft de bal voor. Pennaccino bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sobczak. Sobczak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Wola 57%, FC Zawichost 43%.
Inter Wola - FC Zawichost 1:0