Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
*PIWOŻŁOPY* turyści
nzz Tactiek 1v235
57% Balbezit 43%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
56 gemiddelde waardering 51.2
very good Schieten solid
good Passen very good
formidable Verdedigen very good


2e minuut.
Virtalinna met een sublieme pass. Margitay speelt de bal door. Koźmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźmiński geeft een hoge lob. Saramet maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*PIWOŻŁOPY* - turyści 1:0

4e minuut.
Komora onderschept slim de pass. Załoga verovert de bal door een tackle van achteren. Załoga geeft een hoge lob. Szotek rent richting de bal. Tornell onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Koźmiński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Szotek de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Vopršal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Strzałka komt het veld opgelopen. Buszka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ngọc Cường kopt de bal weg. Margitay probeert de bal met de borst te controleren. Chindea bereikt de bal nog maar net als eerste. Chindea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Bosch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosch geeft een hoge lob. Tornell is nu in balbezit. Tornell draait met de bal, schiet en ... Chwast probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
*PIWOŻŁOPY* - turyści 2:0

14e minuut.
Chindea verovert de bal door een tackle van achteren. Chindea speelt de bal door. Komora bereikt de bal nog maar net als eerste. Komora haalt uit met een fantastische trap. Tsagoika probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Sas passt de bal in één keer door. Koźmiński probeert naar een medespeler te passen. Saramet rent richting de bal. Tornell is nu in balbezit. Tornell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Virtalinna passt de bal zonder na te denken. Daar is Koźmiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koźmiński passt de bal zonder na te denken. Tornell is nu in balbezit. Tornell draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wiels met een snelle inworp. Chindea rent richting de bal. Chindea geeft een hoge lob. Margitay kopt de bal weg. Tsagoika verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Sas speelt de bal door. Balsam verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sas neemt de hoekschop. Saramet springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *PIWOŻŁOPY* 42%, turyści 58%.
*PIWOŻŁOPY* - turyści 2:0

47e minuut.
Virtalinna speelt de bal door. Margitay rent richting de bal. Margitay passt de bal met de wreef. Tornell rent richting de bal. Tornell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Ngọc Cường rent richting de bal. Ngọc Cường probeert naar een medespeler te passen. Chindea met een sublieme pass. Komora is nu in balbezit. Komora schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Margitay passt de bal met de wreef. Załoga rent richting de bal. Załoga geeft een hoge lob. Tornell rent richting de bal. Tornell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Virtalinna passt de bal met de wreef. Sas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sas passt de bal in één keer door. Saramet bereikt de bal nog maar net als eerste. Saramet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Ntikoudis bereikt de bal nog maar net als eerste. Załoga verovert de bal door een tackle van achteren. Załoga speelt de bal door. Tornell is nu in balbezit. Tornell haalt uit met een fantastische trap. Chwast kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Wiels geeft een lange en hoge pass. Margitay kopt de bal weg. Koźmiński geeft de bal voor. Tornell rent richting de bal. Tornell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Komora heeft problemen om de bal te vangen. Załoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntikoudis onderschept slim de pass. Komora bereikt de bal nog maar net als eerste. Komora haalt uit met een fantastische trap. Tsagoika bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *PIWOŻŁOPY* 45%, turyści 55%.
*PIWOŻŁOPY* - turyści 2:0