Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
turyści *PIWOŻŁOPY*
532v1 Tactiek nzz
38% Balbezit 62%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 35
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
30.3 gemiddelde waardering 53.4
zwak Schieten zeer goed
matig Passen goed
goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Ibănescu geeft een lange en hoge pass. Saramet rent richting de bal. Jarzyński rent richting de bal. Bosch verovert de bal door een tackle van achteren. Bosch schiet op doel. Stefański bokst de bal weg.

2e minuut.
Tatarkiewicz is nu in balbezit. Bosch onderschept slim de pass. Saramet bereikt de bal nog maar net als eerste. Saramet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
turyści - *PIWOŻŁOPY* 0:1

4e minuut.
Koźmiński verovert de bal door een tackle van achteren. Koźmiński passt de bal zonder na te denken. Jarzyński rent richting de bal. Saramet onderschept slim de pass. Saramet draait met de bal, schiet en ... Stefański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Virtalinna rent richting de bal. Saramet bereikt de bal nog maar net als eerste. Virtalinna is nu in balbezit. Tornell is nu in balbezit. Tornell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
turyści - *PIWOŻŁOPY* 0:2

10e minuut.
Virtalinna met een sublieme pass. Tornell heeft problemen om de bal te vangen. Saramet is nu in balbezit. Tornell rent richting de bal. Tornell schiet op doel. Stefański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Szotek geeft de bal voor. Koźmiński kopt de bal weg. Tatarkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tornell onderschept slim de pass. Tornell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Vopršal passt de bal in één keer door. Virtalinna bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosch met een sublieme pass. Saramet bereikt de bal nog maar net als eerste. Saramet draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
turyści - *PIWOŻŁOPY* 0:3

18e minuut.
Wiels probeert de bal aan de voet te houden. Vopršal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vopršal geeft een lange en hoge pass. Saramet is nu in balbezit. Saramet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
turyści - *PIWOŻŁOPY* 0:4

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Stefański met een harde bal richting middenveld. Bosch kopt de bal weg. Saramet rent richting de bal. Saramet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
turyści - *PIWOŻŁOPY* 0:5

25e minuut.
Virtalinna geeft de bal voor. Daar is Tornell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Wiels zijn tegenspeler op de grond. Tornell wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Tornell kan niet meer verder spelen. Zątek komt het veld opgelopen. Vopršal wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Jarzyński geeft de bal voor. Ngọc Cường rent richting de bal. Ngọc Cường passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bosch de bal. Bosch geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Bosch is nu in balbezit. Bosch geeft een lange en hoge pass. Saramet bereikt de bal nog maar net als eerste. Saramet draait met de bal, schiet en ... Stefański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
turyści - *PIWOŻŁOPY* 0:6

33e minuut.
Stefański maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Jarzyński kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ngọc Cường met de inworp. Virtalinna probeert naar een medespeler te passen. Stefański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Virtalinna passt de bal in één keer door. Koźmiński is nu in balbezit. Koźmiński passt de bal in één keer door. Virtalinna bereikt de bal nog maar net als eerste. Virtalinna haalt uit met een fantastische trap. Stefański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Ngọc Cường geeft een lange en hoge pass. Renusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Virtalinna verovert de bal door een tackle van achteren. Virtalinna geeft een lange en hoge pass. Saramet springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Saramet rent richting de bal. Virtalinna is nu in balbezit. Virtalinna probeert naar een medespeler te passen. Zątek rent richting de bal. Zątek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Filarski rent richting de bal. Bosch verovert de bal door een tackle van achteren. Bosch probeert naar een medespeler te passen. Saramet is nu in balbezit. Saramet schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: turyści 81%, *PIWOŻŁOPY* 19%.
turyści - *PIWOŻŁOPY* 0:6

51e minuut.
Szotek neemt vlug de vrije trap. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ngọc Cường met een snelle inworp. Bosch rent richting de bal. Bosch geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Vopršal passt de bal zonder na te denken. Koźmiński heeft problemen om de bal te vangen. Koźmiński passt de bal zonder na te denken. Virtalinna is nu in balbezit. Virtalinna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Vopršal geeft de bal voor. Zątek kopt de bal weg. Tatarkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Saramet bereikt de bal nog maar net als eerste. Saramet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Stefański trapt de bal weg. Bosch controleert de bal met de borst. Bosch geeft een lange en hoge pass. Saramet is nu in balbezit. Saramet haalt uit met een fantastische trap. Stefański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
turyści - *PIWOŻŁOPY* 0:7

60e minuut.
Bosch met de inworp. Tatarkiewicz rent richting de bal. Virtalinna verovert de bal door een tackle van achteren. Virtalinna geeft de bal voor. Saramet maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Łojek bereikt de bal nog maar net als eerste. Virtalinna verovert de bal door een tackle van achteren. Virtalinna speelt de bal door. Zątek is nu in balbezit. Zątek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
turyści - *PIWOŻŁOPY* 0:8

64e minuut.
Vopršal geeft de bal voor. Daar is Wiels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saramet rent richting de bal. Saramet draait met de bal, schiet en ... Stefański probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
turyści - *PIWOŻŁOPY* 0:9

72e minuut.
Renusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźmiński onderschept slim de pass. Koźmiński geeft een lange en hoge pass. Saramet rent richting de bal. Saramet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Virtalinna bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiels met een sublieme pass. Tatarkiewicz met een sublieme pass. Bosch rent richting de bal. Bosch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Wiels zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Virtalinna geeft een hoge lob. Saramet is nu in balbezit. Zątek rent richting de bal. Zątek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Bosch is nu in balbezit. Bosch probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Saramet de bal. Saramet schiet op doel. Stefański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
turyści - *PIWOŻŁOPY* 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: turyści 76%, *PIWOŻŁOPY* 24%.
turyści - *PIWOŻŁOPY* 0:10