Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ksopatowek FC Lew
nówka próba Tactiek 442N
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
51.8 gemiddelde waardering 49.3
solide Schieten goed
goed Passen solide
uitmuntend Verdedigen goed


2e minuut.
Guz is nu in balbezit. Jasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Guz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Guz moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Guz schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

5e minuut.
Magosz speelt de bal door. Vuopio bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastropasqua speelt de bal door. Costas bereikt de bal nog maar net als eerste. Costas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Coppens rent richting de bal. Coppens passt de bal in één keer door. Pietryka is nu in balbezit. Pietryka haalt uit met een fantastische trap. Ceconi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ksopatowek - FC Lew 0:1

19e minuut.
Magosz heeft problemen om de bal te vangen. Roldan rent richting de bal. Bădiţă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bădiţă krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Vuopio bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuopio probeert naar een medespeler te passen. Pietryka is nu in balbezit. Pietryka schiet op doel. Ceconi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ksopatowek - FC Lew 0:2

27e minuut.
Vuopio is nu in balbezit. Vuopio met een sublieme pass. Pietryka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietryka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ksopatowek - FC Lew 0:3

31e minuut.
Magosz is nu in balbezit. Tersánszky-Tóth onderschept slim de pass. Tersánszky-Tóth geeft een lange en hoge pass. Noguerol geeft een hoge lob. Baďura geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Magosz rent richting de bal. Magosz passt de bal met de wreef. Mastropasqua met een sublieme pass. Pietryka rent richting de bal. Pietryka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Meinhold de bal onder controle te krijgen. Türel is nu in balbezit. Meinhold legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Türel roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Türel kan niet meer verder spelen. Tersánszky-Tóth legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Mitrea bokst de bal weg. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ksopatowek 57%, FC Lew 43%.
Ksopatowek - FC Lew 0:3

56e minuut.
Mastropasqua zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Magosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Noguerol tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Noguerol krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Costas passt de bal met de wreef. Magosz rent richting de bal. Magosz passt de bal in één keer door. Pietryka is nu in balbezit. Pietryka haalt uit met een fantastische trap. Ceconi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vuopio is nu in balbezit. Vuopio schiet op doel. Ceconi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ksopatowek - FC Lew 0:4

83e minuut.
Khachikyan geeft een hoge lob. Roldan rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Roldan zal de hoekschop nemen. Noguerol springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ksopatowek - FC Lew 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ksopatowek 45%, FC Lew 55%.
Ksopatowek - FC Lew 1:4