Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DUMA STOLICY 1911 Fasolki
cwe(7)ka Tactiek Fasolek
51% Balbezit 49%
34% Spel op eigen helft 66%
13 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
46.4 gemiddelde waardering 38.6
solide Schieten matig
goed Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Schejbal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Myśliszewski geeft een lange en hoge pass. Quindós heeft problemen om de bal te vangen. Kitančev rent richting de bal. Quindós geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Myśliszewski speelt de bal door. Zwierz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Frydecki. Zwierz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Quindós wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Zwierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydecki verovert de bal door een tackle van achteren. Rejtan onderschept slim de pass. Rejtan haalt uit met een fantastische trap. Wachaczewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DUMA STOLICY 1911 - Fasolki 1:0

16e minuut.
Rejtan speelt de bal door. Quindós is nu in balbezit. Quindós passt de bal zonder na te denken. Zwierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Myśliszewski geeft een hoge lob. Rejtan kopt de bal weg. Zwierz heeft problemen om de bal te vangen. Chojnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojnacki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DUMA STOLICY 1911 - Fasolki 2:0

25e minuut.
Quindós rent richting de bal. Quindós passt de bal met de wreef. Chojnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojnacki schiet op doel. Wachaczewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Pawelczyk is nu in balbezit. Pawelczyk passt de bal zonder na te denken. Frątczak onderschept slim de pass. Pieńkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieńkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Quindós verovert de bal door een tackle van achteren. Quindós passt de bal zonder na te denken. Frydecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierz verovert de bal door een tackle van achteren. Zwierz draait met de bal, schiet en ... Wachaczewski bokst de bal weg. Chojnacki rent richting de bal. Chojnacki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DUMA STOLICY 1911 - Fasolki 3:0

43e minuut.
Łuszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Myśliszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Myśliszewski geeft een lange en hoge pass. Chojnacki krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
DUMA STOLICY 1911 - Fasolki 4:0

45e minuut.
Myśliszewski kan de bal niet met de borst controleren. Myśliszewski met een sublieme pass. Zwierz probeert de bal met de borst te controleren. Rejtan rent richting de bal. Rejtan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DUMA STOLICY 1911 38%, Fasolki 62%.
DUMA STOLICY 1911 - Fasolki 4:0

72e minuut.
Lisiewicz passt de bal zonder na te denken. Myśliszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Myśliszewski passt de bal met de wreef. Zwierz is nu in balbezit. Zwierz schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Myśliszewski probeert naar een medespeler te passen. Schejbal is nu in balbezit. Schejbal geeft de bal voor. Chojnacki maakt een snoekduik en kopt de bal. Wachaczewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DUMA STOLICY 1911 - Fasolki 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DUMA STOLICY 1911 29%, Fasolki 71%.
DUMA STOLICY 1911 - Fasolki 5:0