Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fasolki DUMA STOLICY 1911
Fasolek Tactiek POLONIA
61% Balbezit 39%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
56.3 gemiddelde waardering 41.5
very good Schieten solid
very good Passen adequate
very good Verdedigen average


11e minuut.
Quindós met de inworp. Hunsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chmielewski. Hunsoy raakt geblesseerd tijdens het duel. Hunsoy wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Osueke bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonk onderschept slim de pass. Bonk met een sublieme pass. Gallego rent richting de bal. Gallego geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Esnault rent richting de bal. Esnault haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fasolki - DUMA STOLICY 1911 1:0

17e minuut.
Stanisławski probeert naar een medespeler te passen. Pawelczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawelczyk probeert naar een medespeler te passen. Chmielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fasolki - DUMA STOLICY 1911 2:0

27e minuut.
Kitančev rent richting de bal. Kitančev speelt de bal door. Quindós rent richting de bal. Quindós geeft de bal voor. Chowański bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Fasolki - DUMA STOLICY 1911 2:1

34e minuut.
Chmielewski geeft de bal voor. Kitančev is nu in balbezit. Kitančev passt de bal zonder na te denken. Stanisławski geeft een lange en hoge pass. Esnault maakt een snoekduik en kopt de bal. Szeregowy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Gallego geeft een lange en hoge pass. Kitančev kopt de bal weg. Daar is Pawelczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pawelczyk geeft een hoge lob. Esnault springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Inworp. Capitanio komt het veld opgelopen.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leśny met een snelle inworp. Chmielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Hunsoy geeft een lange en hoge pass. Eisvogel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fasolki 50%, DUMA STOLICY 1911 50%.
Fasolki - DUMA STOLICY 1911 2:1

54e minuut.
Bonk met een sublieme pass. Chowański is nu in balbezit. Chowański geeft een hoge lob. Klungelig pakt Capitanio de bal. Capitanio geeft een hoge lob. Szeregowy bokst de bal weg. Esnault springt en kopt de bal. Szeregowy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fasolki - DUMA STOLICY 1911 3:1

55e minuut.
Chojnacki komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Kitančev verovert de bal door een tackle van achteren. Kitančev geeft een lange en hoge pass. Bronner kopt de bal weg. Capitanio geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Fasolki - DUMA STOLICY 1911 4:1

66e minuut.
Pawelczyk geeft een hoge lob. Esnault rent richting de bal. Esnault geeft de bal voor. Daar is Frątczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capitanio geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Esnault kopt de bal weg. Daar is Chmielewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frątczak begaat een overtreding. Frątczak krijgt een gele kaart. Chmielewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Stanisławski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Chowański rent richting de bal. Hunsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Hunsoy speelt de bal door. Osueke rent richting de bal. Osueke draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Stanisławski met een sublieme pass. Kordana onderschept slim de pass. Capitanio bereikt de bal nog maar net als eerste. Capitanio schiet op doel. Szeregowy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fasolki - DUMA STOLICY 1911 5:1

75e minuut.
Lisiewicz rent richting de bal. Eisvogel speelt de bal door. Chmielewski kopt de bal weg. Kitančev heeft problemen om de bal te vangen. Esnault is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Chowański bereikt de bal nog maar net als eerste. Chowański probeert naar een medespeler te passen. Bronner speelt de bal door. Capitanio bereikt de bal nog maar net als eerste. Capitanio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Bronner met een sublieme pass. Capitanio bereikt de bal nog maar net als eerste. Capitanio passt de bal in één keer door. Chmielewski is nu in balbezit. Chmielewski haalt uit met een fantastische trap. Szeregowy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Esnault springt en kopt de bal. Szeregowy bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fasolki 31%, DUMA STOLICY 1911 69%.
Fasolki - DUMA STOLICY 1911 5:1