Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Markir FC FC Jagielnia Skawina
wlasna off Tactiek 5-3-2
42% Balbezit 58%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
29.1 gemiddelde waardering 46.7
weak Schieten solid
average Passen good
poor Verdedigen good


5e minuut.
Pałyga met een sublieme pass. Kawulok geeft de bal voor. Klungelig pakt Bobiński de bal. Domingues is nu in balbezit. Domingues draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Inworp. Kawulok zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hadživuković rent richting de bal. Hadživuković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Markir FC - FC Jagielnia Skawina 0:1

9e minuut.
Bartyla met een sublieme pass. Klungelig pakt Badziński de bal. Badziński passt de bal zonder na te denken. Hadživuković is nu in balbezit. Hadživuković haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Balanikas is nu in balbezit. Balanikas geeft de bal voor. Hadživuković bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadživuković schiet op doel. Kassavetis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Markir FC - FC Jagielnia Skawina 0:2

24e minuut.
Kawulok geeft de bal voor. Klungelig pakt Bobiński de bal. Domingues bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingues draait met de bal, schiet en ... Kassavetis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Markir FC - FC Jagielnia Skawina 0:3

24e minuut.
Badziński is nu in balbezit. Badziński passt de bal in één keer door. Balanikas heeft problemen om de bal te vangen. Domingues bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingues schiet op doel. Kassavetis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Konde trapt de bal weg van het doel. Mircea kopt de bal weg. Hadživuković rent richting de bal. Hadživuković draait met de bal, schiet en ... Konde probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Viebig bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadživuković onderschept slim de pass. Hadživuković haalt uit met een fantastische trap. Tarachulski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Markir FC - FC Jagielnia Skawina 0:4

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szpręga met een snelle inworp. Domingues is nu in balbezit. Domingues draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Domingues probeert naar een medespeler te passen. Szpręga probeert de bal met de borst te controleren. Szpręga geeft een hoge lob. Kawulok rent richting de bal. Kawulok schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Buła rent richting de bal. Buła geeft een lange en hoge pass. Daar is Bobiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domingues rent richting de bal. Domingues haalt uit met een fantastische trap. Kassavetis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

43e minuut.
Mircea rent richting de bal. Mircea passt de bal met de wreef. Domingues heeft problemen om de bal te vangen. Domingues haalt uit met een fantastische trap. Kassavetis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Markir FC - FC Jagielnia Skawina 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Markir FC 74%, FC Jagielnia Skawina 26%.
Markir FC - FC Jagielnia Skawina 0:5

46e minuut.
Buła onderschept slim de pass. Buła geeft de bal voor. Kawulok met een sublieme pass. Daar is Domingues, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domingues draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Villasmil geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kawulok zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hadživuković is nu in balbezit. Hadživuković haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Domingues is nu in balbezit. Domingues geeft een hoge lob. Hadživuković is nu in balbezit. Hadživuković draait met de bal, schiet en ... Kassavetis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Markir FC - FC Jagielnia Skawina 0:6

71e minuut.
Villasmil rent richting de bal. Kawulok verovert de bal door een tackle van achteren. Kawulok probeert naar een medespeler te passen. Domingues bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingues haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Bobiński geeft een lange en hoge pass. Inworp. Szpręga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Domingues controleert de bal met de borst. Domingues schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Villasmil rent richting de bal. Kawulok onderschept slim de pass. Kawulok speelt de bal door. Klungelig pakt Hadživuković de bal. Hadživuković schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Buła geeft een lange en hoge pass. Tarachulski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hadživuković. Hadživuković krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Kawulok is nu in balbezit. Kawulok geeft een hoge lob. Szpręga met een sublieme pass. Domingues rent richting de bal. Domingues haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tarachulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingues onderschept slim de pass. Domingues haalt uit met een fantastische trap. Kassavetis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Markir FC - FC Jagielnia Skawina 0:7

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szpręga met de inworp. Domingues bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingues haalt uit met een fantastische trap. Kassavetis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Markir FC - FC Jagielnia Skawina 0:8

90e minuut.
Badziński passt de bal met de wreef. Kawulok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawulok probeert naar een medespeler te passen. Hadživuković rent richting de bal. Hadživuković haalt uit met een fantastische trap. Kassavetis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Markir FC 76%, FC Jagielnia Skawina 24%.
Markir FC - FC Jagielnia Skawina 0:8