Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
*PIWOŻŁOPY* Ksopatowek
nzz Tactiek nówka próba
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
60.2 gemiddelde waardering 54.4
uitstekend Schieten zeer goed
goed Passen solide
uitmuntend Verdedigen wonderbaarlijk


2e minuut.
Bosch rent richting de bal. Bosch geeft de bal voor. Saramet is nu in balbezit. Saramet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*PIWOŻŁOPY* - Ksopatowek 1:0

5e minuut.
Tsagoika bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsagoika geeft een lange en hoge pass. Saramet rent richting de bal. Saramet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*PIWOŻŁOPY* - Ksopatowek 2:0

19e minuut.
Buitenspel voor Saramet. Goede buitenspelval van de verdediging. Mastropasqua maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Załoga heeft problemen om de bal te vangen. Guz rent richting de bal. Guz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Guz geeft een lange en hoge pass. Khachikyan springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Tersánszky-Tóth passt de bal in één keer door. Guz is nu in balbezit. Ibănescu rent richting de bal. Guz onderschept slim de pass. Guz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Vopršal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vopršal geeft de bal voor. Saramet bereikt de bal nog maar net als eerste. Saramet schiet op doel. Ceconi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*PIWOŻŁOPY* - Ksopatowek 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *PIWOŻŁOPY* 53%, Ksopatowek 47%.
*PIWOŻŁOPY* - Ksopatowek 3:0

58e minuut.
Khachikyan met een snelle inworp. Bosch is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Roldan. Roldan krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Tersánszky-Tóth rent richting de bal. Vopršal onderschept slim de pass. Vopršal probeert naar een medespeler te passen. Tornell bereikt de bal nog maar net als eerste. Tornell schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Saramet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tornell rent richting de bal. Virtalinna bereikt de bal nog maar net als eerste. Virtalinna schiet op doel. Ceconi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Guz verovert de bal door een tackle van achteren. Załoga rent richting de bal. Niţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachikyan verovert de bal door een tackle van achteren. Khachikyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Virtalinna passt de bal met de wreef. Bosch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosch speelt de bal door. Tornell bereikt de bal nog maar net als eerste. Tornell draait met de bal, schiet en ... Ceconi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Niţu is nu in balbezit. Niţu geeft een hoge lob. Virtalinna rent richting de bal. Virtalinna geeft een lange en hoge pass. Tornell krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
*PIWOŻŁOPY* - Ksopatowek 4:0

78e minuut.
Buitenspel voor Khachikyan. Goede buitenspelval van de verdediging. Ngọc Cường maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Tornell rent richting de bal. Tornell schiet op doel. Ceconi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*PIWOŻŁOPY* - Ksopatowek 5:0

86e minuut.
Noguerol verovert de bal door een tackle van achteren. Ibănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ibănescu geeft de bal voor. Tornell is nu in balbezit. Tornell schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Vopršal is nu in balbezit. Tersánszky-Tóth rent richting de bal. Virtalinna verovert de bal door een tackle van achteren. Virtalinna geeft een lange en hoge pass. Saramet maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Tersánszky-Tóth passt de bal in één keer door. Khachikyan rent richting de bal. Niţu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Khachikyan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Khachikyan kan niet meer verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *PIWOŻŁOPY* 39%, Ksopatowek 61%.
*PIWOŻŁOPY* - Ksopatowek 5:0