Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Jagielnia Skawina Fasolki
5-3-2 Tactiek Fasolek
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
14 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
50.7 gemiddelde waardering 52.7
solid Schieten solid
good Passen very good
excellent Verdedigen very good


22e minuut.
Mircea rent richting de bal. Mircea geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Hadživuković de bal onder controle te krijgen. Domingues rent richting de bal. Domingues haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Buła geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tettamanti de bal. Kawulok geeft de bal voor. Hadživuković bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadživuković draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Na een snelle pass probeert Tettamanti de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kawulok zal de hoekschop nemen. Domingues krijgt zijn hoofd ertegen. Eisvogel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Stanisławski met een sublieme pass. Gallego rent richting de bal. Gallego passt de bal met de wreef. Esnault bereikt de bal nog maar net als eerste. Esnault haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Domingues rent richting de bal. Domingues geeft een lange en hoge pass. Tettamanti heeft problemen om de bal te vangen. Hadživuković is nu in balbezit. Hadživuković schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kawulok heeft problemen om de bal te vangen. Kawulok passt de bal in één keer door. Hadživuković is nu in balbezit. Domingues rent richting de bal. Domingues schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Eisvogel trapt de bal weg van het doel. Kawulok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawulok met een sublieme pass. Hadživuković rent richting de bal. Hadživuković haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Eisvogel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jagielnia Skawina 50%, Fasolki 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Jagielnia Skawina - Fasolki 0:0

47e minuut.
Cwojdziński met de inworp. Pałyga is nu in balbezit. Chmielewski onderschept slim de pass. Chmielewski geeft een lange en hoge pass. Esnault maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jagielnia Skawina - Fasolki 0:1

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kawulok met de inworp. Tettamanti rent richting de bal. Hadživuković onderschept slim de pass. Hadživuković haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Eisvogel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Mircea met een sublieme pass. Stanisławski heeft problemen om de bal te vangen. Stanisławski passt de bal met de wreef. Pawelczyk is nu in balbezit. Pawelczyk geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Chmielewski is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Mircea ... Strafschop! Chmielewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stanisławski neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jagielnia Skawina - Fasolki 0:2

72e minuut.
Hadživuković rent richting de bal. Chowański begaat een overtreding. Hadživuković is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mircea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Bronner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domingues bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingues schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Kawulok heeft problemen om de bal te vangen. Kawulok passt de bal in één keer door. Szpręga is nu in balbezit. Szpręga geeft een lange en hoge pass. Hadživuković krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Kawulok passt de bal met de wreef. Esnault bereikt de bal nog maar net als eerste. Petschovschi begaat een overtreding. Esnault raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Esnault kan niet meer verder spelen. Wujec komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Mircea rent richting de bal. Chmielewski verovert de bal door een tackle van achteren. Pałyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Wujec verovert de bal door een tackle van achteren. Wujec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Tettamanti geeft een lange en hoge pass. Petschovschi kopt de bal weg. Daar is Rejman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chmielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jagielnia Skawina 59%, Fasolki 41%.
FC Jagielnia Skawina - Fasolki 0:2