Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fasolki FC Jagielnia Skawina
Fasolek Tactiek 5-3-2
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
56.8 gemiddelde waardering 45.7
excellent Schieten good
very good Passen adequate
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Esnault heeft problemen om de bal te vangen. Hadživuković maakt een afschuwelijke overtreding. Esnault is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stanisławski met een snel genomen vrije trap. Esnault krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Chowański passt de bal in één keer door. Gallego probeert naar een medespeler te passen. Rejman met een sublieme pass. Daar is Esnault, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esnault draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bronner met de inworp. Gallego speelt de bal door. Klungelig pakt Chmielewski de bal. Chmielewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Hadživuković stond buitenspel. Tettamanti neemt vlug de vrije trap. Chmielewski kopt de bal weg. Esnault bereikt de bal nog maar net als eerste. Esnault schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Stanisławski kopt de bal weg. Daar is Esnault, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esnault passt de bal in één keer door. Chmielewski rent richting de bal. Chmielewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Hadživuković rent richting de bal. Chowański rent richting de bal. Chowański passt de bal met de wreef. Hadživuković bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadživuković haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Chowański speelt de bal door. Pieniacki rent richting de bal. Pieniacki speelt de bal door. Esnault rent richting de bal. Esnault haalt uit met een fantastische trap. Fabisiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fasolki - FC Jagielnia Skawina 1:0

27e minuut.
Gallego passt de bal met de wreef. Bronner rent richting de bal. Bronner geeft de bal voor. Esnault rent richting de bal. Esnault haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fasolki - FC Jagielnia Skawina 2:0

29e minuut.
Żołądek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawelczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Pawelczyk geeft een hoge lob. Esnault springt en kopt de bal. Fabisiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fasolki - FC Jagielnia Skawina 3:0

32e minuut.
Buła onderschept slim de pass. Buła geeft een hoge lob. Chowański probeert de bal met de borst te controleren. Domingues is nu in balbezit. Domingues schiet op doel. Eisvogel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Pawelczyk rent richting de bal. Pawelczyk passt de bal met de wreef. Esnault is nu in balbezit. Esnault haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fasolki - FC Jagielnia Skawina 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fasolki 37%, FC Jagielnia Skawina 63%.
Fasolki - FC Jagielnia Skawina 4:0

46e minuut.
Capitanio komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pawelczyk zal de hoekschop nemen. De bal rolt over de achterlijn. Fabisiak trapt de bal weg. Klungelig pakt Mircea de bal. Capitanio geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Daar is Bronner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domingues met een sublieme pass. Szpręga rent richting de bal. Szpręga geeft een lange en hoge pass. Hadživuković springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Eisvogel trapt de bal weg van het doel. Pawelczyk heeft problemen om de bal te vangen. Pawelczyk passt de bal met de wreef. Esnault is nu in balbezit. Esnault schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Bronner met de inworp. Berchem bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielewski onderschept slim de pass. Chmielewski geeft een hoge lob. Esnault krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fasolki - FC Jagielnia Skawina 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fasolki 37%, FC Jagielnia Skawina 63%.
Fasolki - FC Jagielnia Skawina 5:0