Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Markir FC DUMA STOLICY 1911
wlasna off Tactiek cwe(7)ka
40% Balbezit 60%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
29.6 gemiddelde waardering 42.5
zwak Schieten goed
matig Passen solide
zwak Verdedigen redelijk


2e minuut.
Rejtan speelt de bal door. Myśliszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Myśliszewski probeert naar een medespeler te passen. Zwierz rent richting de bal. Zwierz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Quindós passt de bal zonder na te denken. Rejtan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejtan probeert naar een medespeler te passen. Zwierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Villasmil speelt de bal door. Myśliszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Myśliszewski passt de bal met de wreef. Zwierz rent richting de bal. Zwierz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Balanikas met een snelle inworp. Rejtan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejtan passt de bal zonder na te denken. Quindós rent richting de bal. Quindós geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Quindós geeft een hoge lob. Myśliszewski kopt de bal weg. Daar is Viebig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kordana bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordana schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Quindós onderschept slim de pass. Quindós probeert naar een medespeler te passen. Konde is nu in balbezit. Kordana verovert de bal door een tackle van achteren. Kordana schiet op doel. Kassavetis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tarachulski rent richting de bal. Tarachulski passt de bal in één keer door. Myśliszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Myśliszewski geeft een hoge lob. Zwierz krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Kordana rent richting de bal. Villasmil bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordana verovert de bal door een tackle van achteren. Rejtan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejtan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Markir FC 82%, DUMA STOLICY 1911 18%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Markir FC - DUMA STOLICY 1911 0:0

47e minuut.
Schejbal is nu in balbezit. Schejbal geeft de bal voor. Balanikas kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Myśliszewski zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Rejtan onderschept slim de pass. Kordana bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pert. Kordana is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rejtan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Klungelig pakt Rejtan de bal. Rejtan geeft de bal voor. Daar is Kordana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zwierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Myśliszewski passt de bal zonder na te denken. Rejtan is nu in balbezit. Rejtan passt de bal zonder na te denken. Kordana bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordana draait met de bal, schiet en ... Kassavetis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Bobiński geeft een hoge lob. Frątczak is nu in balbezit. Frątczak geeft een hoge lob. Kordana bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Markir FC 87%, DUMA STOLICY 1911 13%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Markir FC - DUMA STOLICY 1911 0:0