Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DUMA STOLICY 1911 Markir FC
(7) Tactiek wlasna off
60% Balbezit 40%
20% Spel op eigen helft 80%
21 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 28.4
zeer goed Schieten slecht
goed Passen matig
redelijk Verdedigen slecht


7e minuut.
Quindós geeft een lange en hoge pass. Kassavetis speelt de bal door. Quindós kopt de bal weg. Chojnacki rent richting de bal. Chojnacki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Bădoiu heeft problemen om de bal te vangen. Bădoiu passt de bal in één keer door. Zwierz probeert naar een medespeler te passen. Osueke rent richting de bal. Osueke schiet op doel. Kassavetis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Osueke bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojnacki is nu in balbezit. Zwierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierz haalt uit met een fantastische trap. Viebig probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Konde verovert de bal door een tackle van achteren. Viebig geeft een lange en hoge pass. Kitančev heeft problemen om de bal te vangen. Kitančev geeft de bal voor. Chojnacki krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Bădoiu passt de bal zonder na te denken. Chojnacki is nu in balbezit. Met opzet legt Pert zijn tegenspeler op de grond. Pert krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Viebig probeert de bal aan de voet te houden. Bădoiu rent richting de bal. Bădoiu passt de bal in één keer door. Zwierz geeft de bal voor. Osueke springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
DUMA STOLICY 1911 - Markir FC 1:0

36e minuut.
Daar is Balanikas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quindós probeert naar een medespeler te passen. Villasmil geeft de bal voor. Bădoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădoiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Daar is Zwierz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villasmil bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădoiu begaat een overtreding. Bădoiu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DUMA STOLICY 1911 20%, Markir FC 80%.
DUMA STOLICY 1911 - Markir FC 1:0

53e minuut.
Zwierz geeft een hoge lob. Quindós kan de bal niet met de borst controleren. Osueke rent richting de bal. Osueke haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Kitančev geeft een lange en hoge pass. Daar is Konde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chojnacki rent richting de bal. Chojnacki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DUMA STOLICY 1911 - Markir FC 2:0

63e minuut.
Kordana komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Badziński is nu in balbezit. Kitančev verovert de bal door een tackle van achteren. Kitančev passt de bal in één keer door. Quindós geeft de bal voor. Chojnacki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Osueke schiet op doel. Kassavetis probeert naar een medespeler te passen. Bădoiu kopt de bal weg. Chojnacki is nu in balbezit. Chojnacki schiet op doel. Kassavetis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
DUMA STOLICY 1911 - Markir FC 3:0

76e minuut.
Strzykalski probeert naar een medespeler te passen. Pert met een sublieme pass. Chojnacki is nu in balbezit. Chojnacki schiet op doel. Strzykalski probeert de bal aan de voet te houden. Kassavetis bokst de bal weg.

81e minuut.
Konde bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordana verovert de bal door een tackle van achteren. Chojnacki rent richting de bal. Chojnacki draait met de bal, schiet en ... Kassavetis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DUMA STOLICY 1911 - Markir FC 4:0

89e minuut.
Quindós passt de bal zonder na te denken. Osueke bereikt de bal nog maar net als eerste. Osueke geeft een lange en hoge pass. Quindós is nu in balbezit. Quindós geeft een hoge lob. Kassavetis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DUMA STOLICY 1911 21%, Markir FC 79%.
DUMA STOLICY 1911 - Markir FC 4:0