Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lew *PIWOŻŁOPY*
442N Tactiek nzz
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
46.9 gemiddelde waardering 58.5
adequate Schieten excellent
good Passen solid
good Verdedigen formidable


2e minuut.
Pietryka rent richting de bal. Załoga geeft de bal voor. Saramet is nu in balbezit. Saramet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lew - *PIWOŻŁOPY* 0:1

7e minuut.
Ngọc Cường probeert naar een medespeler te passen. Virtalinna rent richting de bal. Virtalinna passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Saramet de bal. Saramet schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Ngọc Cường probeert de bal aan de voet te houden. Virtalinna bereikt de bal nog maar net als eerste. Meinhold bereikt de bal nog maar net als eerste. Saramet verovert de bal door een tackle van achteren. Saramet draait met de bal, schiet en ... Vega kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tornell rent richting de bal. Tornell haalt uit met een fantastische trap. Vega bokst de bal weg.

10e minuut.
Klasila is nu in balbezit. Bosch is nu in balbezit. Bosch geeft een hoge lob. Tornell is nu in balbezit. Tornell haalt uit met een fantastische trap. Vega probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Daar is Virtalinna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pietryka verovert de bal door een tackle van achteren. Pietryka passt de bal zonder na te denken. Koźmiński is nu in balbezit. Koźmiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Inworp. Mastrogiacomi met een snelle inworp. Zątek rent richting de bal. Zątek geeft de bal voor. Tornell maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Saramet met een sublieme pass. Vaško is nu in balbezit. Vaško passt de bal zonder na te denken. Tornell is nu in balbezit. Tornell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lew - *PIWOŻŁOPY* 0:2

28e minuut.
Tornell is nu in balbezit. Virtalinna is nu in balbezit. Virtalinna probeert naar een medespeler te passen. Saramet rent richting de bal. Saramet draait met de bal, schiet en ... Vega probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mastrogiacomi is nu in balbezit. Mastrogiacomi geeft de bal voor. Ngọc Cường kopt de bal weg. Saramet is nu in balbezit. Saramet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Bosch kopt de bal weg. Mastrogiacomi is nu in balbezit. Virtalinna verovert de bal door een tackle van achteren. Saramet is nu in balbezit. Saramet haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Virtalinna bereikt de bal nog maar net als eerste. Virtalinna geeft een hoge lob. Tornell bereikt de bal nog maar net als eerste. Tornell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lew - *PIWOŻŁOPY* 0:3

39e minuut.
Zątek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Siara de bal. Saramet is nu in balbezit. Saramet schiet op doel. Vega probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Vuopio passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Klasila de bal. Klasila met een sublieme pass. Pietryka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietryka haalt uit met een fantastische trap. Tsagoika bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lew 67%, *PIWOŻŁOPY* 33%.
FC Lew - *PIWOŻŁOPY* 0:3

47e minuut.
Załoga geeft de bal voor. Koźmiński kopt de bal weg. Tornell probeert de bal aan de voet te houden. Saramet rent richting de bal. Saramet draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Zątek geeft de bal voor. Daar is Bădiţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tornell rent richting de bal. Tornell haalt uit met een fantastische trap. Meinhold probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Surík controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Niţu neemt vlug de vrije trap. Saramet bereikt de bal nog maar net als eerste. Saramet schiet op doel. Vega probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lew - *PIWOŻŁOPY* 0:4

70e minuut.
Koźmiński passt de bal met de wreef. Virtalinna is nu in balbezit. Virtalinna passt de bal in één keer door. Tornell bereikt de bal nog maar net als eerste. Tornell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Vega met een harde bal richting middenveld. Virtalinna kopt de bal weg. Tornell is nu in balbezit. Tornell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lew - *PIWOŻŁOPY* 0:5

75e minuut.
Virtalinna rent richting de bal. Virtalinna passt de bal met de wreef. Tornell is nu in balbezit. Tornell haalt uit met een fantastische trap. Vega probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lew - *PIWOŻŁOPY* 0:6

76e minuut.
Siara geeft een hoge lob. Bădiţă probeert naar een medespeler te passen. Klasila rent richting de bal. Koźmiński onderschept slim de pass. Koźmiński geeft een hoge lob. Vega probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lew 60%, *PIWOŻŁOPY* 40%.
FC Lew - *PIWOŻŁOPY* 0:6