Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DUMA STOLICY 1911 FC Jagielnia Skawina
cwe(7)ka Tactiek 5-3-2
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
46.6 gemiddelde waardering 51.4
solide Schieten goed
goed Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Mircea rent richting de bal. Myśliszewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mircea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mircea met een snel genomen vrije trap. Daar is Frątczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domingues is nu in balbezit. Domingues draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Szpręga met een snelle inworp. Mircea rent richting de bal. Mircea speelt de bal door. Szpręga rent richting de bal. Szpręga passt de bal in één keer door. Szeregowy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Szpręga rent richting de bal. Szpręga speelt de bal door. Frątczak onderschept slim de pass. Kawulok rent richting de bal. Kawulok schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DUMA STOLICY 1911 48%, FC Jagielnia Skawina 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DUMA STOLICY 1911 - FC Jagielnia Skawina 0:0

54e minuut.
Zdamík geeft een hoge lob. Inworp. Szpręga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mircea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mircea passt de bal in één keer door. Szeregowy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Hadživuković rent richting de bal. Kawulok bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisiewicz begaat een overtreding. Lisiewicz krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Mircea geeft een lange en hoge pass. Szpręga bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Frątczak zijn tegenspeler op de grond. Frątczak krijgt een gele kaart. Szpręga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mircea zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szpręga rent richting de bal. Szpręga geeft de bal voor. Hadživuković springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Inworp. Myśliszewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rejtan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejtan geeft een hoge lob. Chojnacki springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Rejtan bereikt de bal nog maar net als eerste. Berchem onderschept slim de pass. Berchem passt de bal met de wreef. Hadživuković bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadživuković draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Kawulok is nu in balbezit. Kawulok geeft een hoge lob. Frątczak heeft problemen om de bal te vangen. Domingues rent richting de bal. Domingues haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DUMA STOLICY 1911 49%, FC Jagielnia Skawina 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DUMA STOLICY 1911 - FC Jagielnia Skawina 0:0