Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Jagielnia Skawina DUMA STOLICY 1911
5-3-2 Tactiek (7)
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
49.6 gemiddelde waardering 48.6
good Schieten solid
good Passen solid
excellent Verdedigen good


7e minuut.
Klungelig pakt Kawulok de bal. Kawulok speelt de bal door. Hadživuković is nu in balbezit. Hadživuković draait met de bal, schiet en ... Tomczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jagielnia Skawina - DUMA STOLICY 1911 1:0

15e minuut.
Bădoiu passt de bal met de wreef. Osueke is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kawulok. Kawulok krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Pałyga geeft een hoge lob. Bădoiu rent richting de bal. Met opzet legt Szpręga zijn tegenspeler op de grond. Szpręga krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Kitančev rent richting de bal. Kitančev geeft een lange en hoge pass. Quindós rent richting de bal. Quindós geeft een lange en hoge pass. Chojnacki krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Klungelig pakt Berchem de bal. Rejtan rent richting de bal. Rejtan probeert naar een medespeler te passen. Chojnacki is nu in balbezit. Chojnacki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jagielnia Skawina 56%, DUMA STOLICY 1911 44%.
FC Jagielnia Skawina - DUMA STOLICY 1911 1:0

48e minuut.
Bădoiu geeft een lange en hoge pass. Osueke kopt de bal weg. Quindós rent richting de bal. Quindós draait met de bal, schiet en ... Paal!

49e minuut.
Rejtan is nu in balbezit. Rejtan geeft een lange en hoge pass. Quindós rent richting de bal. Chojnacki rent richting de bal. Chojnacki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Berchem geeft de bal voor. Inworp. Bădoiu met een snelle inworp. Rejtan rent richting de bal. Rejtan geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Petschovschi kopt de bal weg. Kawulok rent richting de bal. Quindós tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kawulok raakt geblesseerd tijdens het duel. Mircea met een snel genomen vrije trap. Tomczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Chojnacki rent richting de bal. Rejtan is nu in balbezit. Rejman onderschept slim de pass. Chojnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojnacki draait met de bal, schiet en ... Fabisiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jagielnia Skawina 62%, DUMA STOLICY 1911 38%.
FC Jagielnia Skawina - DUMA STOLICY 1911 1:0