Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Markir FC Fasolki
wlasna off Tactiek Fasolek
36% Balbezit 64%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
28 gemiddelde waardering 52.3
weak Schieten excellent
average Passen very good
poor Verdedigen good


4e minuut.
Gallego bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Gallego, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallego speelt de bal door. Esnault is nu in balbezit. Esnault schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Stanisławski kopt de bal weg. Esnault rent richting de bal. Pert onderschept slim de pass. Chmielewski onderschept slim de pass. Chmielewski draait met de bal, schiet en ... Kassavetis bokst de bal weg.

10e minuut.
Bronner speelt de bal door. Gallego bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallego geeft een hoge lob. Esnault springt en kopt de bal. Kassavetis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Markir FC - Fasolki 0:1

15e minuut.
Villasmil rent richting de bal. Gallego verovert de bal door een tackle van achteren. Gallego passt de bal in één keer door. Esnault rent richting de bal. Esnault draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Markir FC - Fasolki 0:2

18e minuut.
Stanisławski met een sublieme pass. Gallego bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallego passt de bal zonder na te denken. Chmielewski is nu in balbezit. Chmielewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Chmielewski geeft de bal voor. Pawelczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Balanikas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pawelczyk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stanisławski legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Villasmil bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronner verovert de bal door een tackle van achteren. Bronner probeert naar een medespeler te passen. Chmielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Bronner speelt de bal door. Klungelig pakt Chowański de bal. Stanisławski met een sublieme pass. Chmielewski is nu in balbezit. Chmielewski schiet op doel. Kassavetis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Gallego geeft de bal voor. Bobiński kopt de bal weg. Strzykalski heeft problemen om de bal te vangen. Chmielewski rent richting de bal. Chmielewski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kassavetis bokst de bal weg.

34e minuut.
Esnault probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gallego de bal. Gallego passt de bal zonder na te denken. Chmielewski is nu in balbezit. Chmielewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Strzykalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieniacki onderschept slim de pass. Pieniacki passt de bal met de wreef. Gallego bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallego geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Chmielewski rent richting de bal. Chmielewski geeft de bal voor. Esnault rent richting de bal. Stanisławski rent richting de bal. Stanisławski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Capitanio komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Markir FC 77%, Fasolki 23%.
Markir FC - Fasolki 0:2

49e minuut.
Inworp. Bronner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Capitanio probeert de bal met de borst te controleren. Capitanio geeft een lange en hoge pass. Esnault krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Chowański passt de bal in één keer door. Pieniacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieniacki geeft een hoge lob. Esnault rent richting de bal. Esnault schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Pieniacki rent richting de bal. Pieniacki passt de bal in één keer door. Stanisławski geeft een lange en hoge pass. Esnault maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Markir FC - Fasolki 0:3

60e minuut.
Pawelczyk rent richting de bal. Pawelczyk geeft de bal voor. Balanikas probeert de bal aan de voet te houden. Esnault bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chmielewski rent richting de bal. Chmielewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Markir FC - Fasolki 0:4

66e minuut.
Bobiński is nu in balbezit. Pawelczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawelczyk passt de bal met de wreef. Chmielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Daar is Capitanio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capitanio met een sublieme pass. Chmielewski rent richting de bal. Capitanio rent richting de bal. Capitanio geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Pawelczyk speelt de bal door. Pert bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Esnault rent richting de bal. Esnault draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Pawelczyk geeft de bal voor. Esnault maakt een snoekduik en kopt de bal. Konde bereikt de bal nog maar net als eerste. Capitanio verovert de bal door een tackle van achteren. Capitanio geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Pieniacki passt de bal in één keer door. Pawelczyk is nu in balbezit. Pawelczyk probeert naar een medespeler te passen. Stanisławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanisławski geeft de bal voor. Kassavetis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Esnault bereikt de bal nog maar net als eerste. Esnault haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Markir FC - Fasolki 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Markir FC 79%, Fasolki 21%.
Markir FC - Fasolki 0:5