Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
turyści Fasolki
1v235 Tactiek Fasolek
42% Balbezit 58%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
43.4 gemiddelde waardering 56.8
adequate Schieten very good
solid Passen very good
solid Verdedigen excellent


5e minuut.
Chindea bereikt de bal nog maar net als eerste. Chindea passt de bal met de wreef. Komora rent richting de bal. Komora draait met de bal, schiet en ... Eisvogel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
turyści - Fasolki 1:0

16e minuut.
Rycak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bronner met de inworp. Gallego geeft een hoge lob. Esnault maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Blombowski kopt de bal weg. Stanisławski rent richting de bal. Łojek geeft een hoge lob. Pieniacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieniacki geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: turyści 58%, Fasolki 42%.
turyści - Fasolki 1:0

46e minuut.
Capitanio komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Szotek met een sublieme pass. Filipczak is nu in balbezit. Filipczak met een sublieme pass. Komora is nu in balbezit. Komora haalt uit met een fantastische trap. Eisvogel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Pawelczyk passt de bal in één keer door. Stanisławski rent richting de bal. Stanisławski passt de bal in één keer door. Chmielewski rent richting de bal. Chmielewski draait met de bal, schiet en ... Chwast probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rycak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycak geeft een hoge lob. Filipczak is nu in balbezit. Pieniacki onderschept slim de pass. Pieniacki geeft een lange en hoge pass. Chwast bokst de bal weg. Esnault is nu in balbezit. Esnault schiet op doel. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Klungelig pakt Stanisławski de bal. Stanisławski speelt de bal door. Capitanio met een sublieme pass. Chmielewski rent richting de bal. Chmielewski draait met de bal, schiet en ... Paal! Chwast bokst de bal weg. Esnault bereikt de bal nog maar net als eerste. Esnault haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
turyści - Fasolki 1:1

59e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Chwast niet meer kan verder spelen. Gąsienica komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Eisvogel met een sublieme pass. Pawelczyk kopt de bal weg. Chmielewski heeft problemen om de bal te vangen. Esnault rent richting de bal. Esnault draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
turyści - Fasolki 1:2

65e minuut.
Wiels rent richting de bal. Bronner verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Chindea met een snelle inworp. Wiels geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Bronner kopt de bal weg. Capitanio rent richting de bal. Capitanio geeft een hoge lob. Esnault rent richting de bal. Esnault haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
turyści - Fasolki 1:3

74e minuut.
Pieniacki met een snelle inworp. Chmielewski rent richting de bal. Buszka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chmielewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Stanisławski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Gąsienica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
turyści - Fasolki 1:4

75e minuut.
Chindea met een sublieme pass. Komora is nu in balbezit. Chowański bereikt de bal nog maar net als eerste. Komora verovert de bal door een tackle van achteren. Komora draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Filipczak controleert de bal met de borst. Esnault is nu in balbezit. Szotek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Szotek moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Szotek schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

86e minuut.
Rycak is nu in balbezit. Rycak geeft een lange en hoge pass. Daar is Komora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Komora schiet op doel. Eisvogel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Esnault passt de bal in één keer door. Pawelczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chindea. Chindea krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: turyści 51%, Fasolki 49%.
turyści - Fasolki 1:4