Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DUMA STOLICY 1911 *PIWOŻŁOPY*
cwe(7)ka Tactiek nzz
40% Balbezit 60%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
44 gemiddelde waardering 58.5
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
goed Verdedigen formidabel


3e minuut.
Vopršal bereikt de bal nog maar net als eerste. Virtalinna geeft de bal voor. Klungelig pakt Saramet de bal. Saramet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DUMA STOLICY 1911 - *PIWOŻŁOPY* 0:1

7e minuut.
Ngọc Cường onderschept slim de pass. Ngọc Cường geeft een hoge lob. Tornell is nu in balbezit. Tornell haalt uit met een fantastische trap. Szeregowy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DUMA STOLICY 1911 - *PIWOŻŁOPY* 0:2

14e minuut.
Schejbal rent richting de bal. Sas geeft een hoge lob. Daar is Tornell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tornell haalt uit met een fantastische trap. Szeregowy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Virtalinna bereikt de bal nog maar net als eerste. Virtalinna geeft een lange en hoge pass. Daar is Schejbal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saramet rent richting de bal. Saramet schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Koźmiński heeft problemen om de bal te vangen. Koźmiński met een sublieme pass. Tornell rent richting de bal. Tornell schiet op doel. Szeregowy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DUMA STOLICY 1911 - *PIWOŻŁOPY* 0:3

25e minuut.
Rejtan passt de bal in één keer door. Chojnacki is nu in balbezit. Załoga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Załoga krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Ngọc Cường probeert naar een medespeler te passen. Sas rent richting de bal. Sas passt de bal in één keer door. Saramet rent richting de bal. Saramet draait met de bal, schiet en ... Szeregowy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Virtalinna passt de bal in één keer door. Saramet is nu in balbezit. Saramet haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Schejbal de bal onder controle te krijgen. Szeregowy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DUMA STOLICY 1911 - *PIWOŻŁOPY* 0:4

37e minuut.
Ngọc Cường rent richting de bal. Ngọc Cường geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Oszenda de bal. Tornell is nu in balbezit. Tornell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DUMA STOLICY 1911 73%, *PIWOŻŁOPY* 27%.
DUMA STOLICY 1911 - *PIWOŻŁOPY* 0:4

52e minuut.
Ngọc Cường geeft een lange en hoge pass. Koźmiński kopt de bal weg. Tornell is nu in balbezit. Saramet is nu in balbezit. Saramet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DUMA STOLICY 1911 - *PIWOŻŁOPY* 0:5

64e minuut.
Schejbal maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ngọc Cường rent richting de bal. Ngọc Cường geeft een hoge lob. Tornell is nu in balbezit. Tornell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DUMA STOLICY 1911 - *PIWOŻŁOPY* 0:6

74e minuut.
Lisiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Sas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sas passt de bal met de wreef. Saramet is nu in balbezit. Saramet schiet op doel. Szeregowy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tornell is nu in balbezit. Tornell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DUMA STOLICY 1911 - *PIWOŻŁOPY* 0:7

78e minuut.
Ngọc Cường onderschept slim de pass. Ngọc Cường geeft een lange en hoge pass. Daar is Oszenda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tornell is nu in balbezit. Tornell schiet op doel. Szeregowy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Myśliszewski is nu in balbezit. Vopršal verovert de bal door een tackle van achteren. Vopršal probeert naar een medespeler te passen. Virtalinna bereikt de bal nog maar net als eerste. Virtalinna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DUMA STOLICY 1911 63%, *PIWOŻŁOPY* 37%.
DUMA STOLICY 1911 - *PIWOŻŁOPY* 0:7