Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
*PIWOŻŁOPY* DUMA STOLICY 1911
nzz Tactiek (7)
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
54.1 gemiddelde waardering 49.2
very good Schieten good
good Passen good
excellent Verdedigen solid


3e minuut.
Virtalinna probeert naar een medespeler te passen. Zątek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zątek probeert naar een medespeler te passen. Virtalinna rent richting de bal. Virtalinna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Chojnacki speelt de bal door. Rejtan is nu in balbezit. Rejtan probeert naar een medespeler te passen. Quindós bereikt de bal nog maar net als eerste. Quindós draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Koźmiński kopt de bal weg. Virtalinna geeft de bal voor. Kitančev bereikt de bal nog maar net als eerste. Saramet onderschept slim de pass. Saramet draait met de bal, schiet en ... Paal! Tomczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Virtalinna verovert de bal door een tackle van achteren. Virtalinna probeert naar een medespeler te passen. Tornell bereikt de bal nog maar net als eerste. Tornell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*PIWOŻŁOPY* - DUMA STOLICY 1911 1:0

19e minuut.
Koźmiński met de inworp. Virtalinna rent richting de bal. Virtalinna geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zątek de bal. Saramet is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Rejtan probeert naar een medespeler te passen. Bădoiu is nu in balbezit. Bădoiu passt de bal in één keer door. Chojnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojnacki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Kitančev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitančev geeft een lange en hoge pass. Tornell kopt de bal weg. Saramet bereikt de bal nog maar net als eerste. Saramet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Frątczak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kordana komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *PIWOŻŁOPY* 40%, DUMA STOLICY 1911 60%.
*PIWOŻŁOPY* - DUMA STOLICY 1911 1:0

47e minuut.
Zątek controleert de bal met de borst. Kitančev verovert de bal door een tackle van achteren. Kitančev met een sublieme pass. Saramet bereikt de bal nog maar net als eerste. Saramet draait met de bal, schiet en ... Tomczyk bokst de bal weg.

56e minuut.
Załoga passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Chojnacki de bal onder controle te krijgen. Virtalinna speelt de bal door. Koźmiński is nu in balbezit. Koźmiński haalt uit met een fantastische trap. Tomczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Osueke is nu in balbezit. Zątek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zątek geeft de bal voor. Saramet is nu in balbezit. Saramet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Załoga met een sublieme pass. Rejtan rent richting de bal. Niţu is nu in balbezit. Chojnacki onderschept slim de pass. Chojnacki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Daar is Rejtan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vopršal verovert de bal door een tackle van achteren. Vopršal passt de bal in één keer door. Tornell bereikt de bal nog maar net als eerste. Tornell schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *PIWOŻŁOPY* 47%, DUMA STOLICY 1911 53%.
*PIWOŻŁOPY* - DUMA STOLICY 1911 1:0